Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur kan jag diagnostisera bilens larm i en Land Rover Discovery II?

Alla Land Rover Discovery II bilar är försedda med elektroniska stöldskydd larmsystem som även inkluderar motor immobilisering. Alternativen omfattar superlås, vilket immobilizes invändiga dörrhandtag. Systemet styrs av en fjärrkontroll enhet som också kan låsa och låsa upp dörrarna. Statusen för larmet kan diagnostiseras genom en ljus och signalhorn. Saker du behöver
CR2032 Batteri
Visa fler instruktioner
1

Titta på kombiinstrumentet och identifiera larmet-status ljus. Det är ungefär i mitten av klustret, strax nedanför hastighetsmätaren och varvräknaren.
2

Tryck på låsknappen på fjärrkontrollen och titta på larm-status lätt att diagnostisera status billarm . Om lampan blinkar snabbt, är larmet beväpna sig. Om ljuset saktar till en mer moderat blixt efter 10 sekunder, är larmet inställd. Om lampan blinkar långsamt, eller lyser kontinuerligt när larmet är avstängt, motorn immobiliseras. Ljuset blinkar snabbt för att berätta att larmet har utlösts.
3 p Om ljuset blinkar snabbt i 10 sekunder efter att fjärrkontrollen har använts, batteriet på fjärrkontrollen är svag, byt ut den genom att öppna baksidan av fjärrkontrollen och sätter i ett nytt batteri med pluspolen uppåt
4

Lyssna på hornet.. Signalhornet ljuder en gång när du trycker på fjärrkontroll låsknapp indikerar att förardörren inte är helt stängd. Signalhornet ljuder flera gånger om larmet har aktiverats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120395.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.