Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Inaktivera OnStar i en Escalade

Om du äger en Cadillac Escalade utrustad med OnStar men inte längre prenumerera på tjänsten, kanske du vill inaktivera systemet. Om du inte gör det, kan Cadillac spåra fortfarande dina rörelser och kan använda sådan information för marknadsundersökningar eller ens kunde vända över insamlad information till tredje part. Tänk på att om du inaktiverar OnStar, din "voice memo" och "röst navigering" funktioner också kommer att upphöra att fungera. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna den bakre luckan på din Cadillac Escalade och ta av locket över golvytan i mitten av tillbaka lagringsutrymme.
2

Ta av sillplankan under locket, med en stjärnskruvmejsel för att skruva loss lastnät bifogas. Dra upp sillplankan att ta bort den.
3

Dra den högra sidan av den högra rutan mot fordonets front, sedan tillbaka mot mitten av fordonet för att komma åt onstar systemet. Du behöver inte ta bort sidopanelen, bara få det ur vägen
4

Lossa de tre kontakterna du ser går in i onstar enheten på framsidan.. Åstadkomma detta genom att helt enkelt dra ner och ut för att ta bort kontakterna.
5

Knäpp högra sidopanelen på plats, byt tröskeln locket, skruva tillbaka i lastnät och byt golvskyddet att slutföra uppgiften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119672.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.