Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2005 Ford Explorer specifikation

Ford Explorer är en medelstor SUV som produceras och distribueras av Ford Motor Company. Ford Explorer har varit en av de centerpieces i Fords fordon sortimentet sedan det infördes 1990. I 2005 års utgåva innehåller många olika modeller som kan ha olika inredning och prestandaförbättringar. Oavsett vilken version av 2005 Ford Explorer du väljer, kommer säkerhet, hantering och bekvämlighet funktioner förblir identiska. Motor och växellåda

2005 Ford Explorer är utrustad med en av två motorer, beroende på vilken version du köper. Vissa Ford Explorer modeller har en 4,0-liters V6-motor som ger 210 hästkrafter vid 5.100 rpm och 254 £-fötter vridmoment vid 3.700 rpm. Den 2005 Ford Explorer kan även utrustas med en 4,6-liters V8-motor, med 239 hästkrafter vid 4.000 rpm och 282 £-fötter vridmoment vid 4000 rpm. Samtliga modeller i 2005 Ford Explorer har en fem-växlad automatlåda med överväxel.
Bränsleekonomi, fjädring och bromsar

2005 Ford Explorer bränsletank har en kapacitet på 22,5 liter. I Explorer har en bränsleförbrukning på 15 miles per gallon i staden och 20 mpg på landsväg, enligt US Environmental Protection Agency uppskattningar. Den SUV använder triangellänkar fram och bak fjädring oberoende med krängningshämmare och spiralfjädrar. Det Explorer hjul är utrustade med fyra hjul låsningsfria bromssystem, som innefattar två ventilerade skivor. Elektronisk bromskraftfördelning och antispinnsystem ingår också att förbättra hanteringen av Utforskaren i ogynnsamma körförhållanden. Funktioner

Varje upplaga av 2005 Ford Explorer Addera ditt Säkerhet kommer med samma säkerhetsfunktioner för att ge en enhetlig säkerhetsnivå i hela. Säkerhetsfunktioner i samtliga utgåvor av 2005 Ford Explorer inkluderar justerbara säkerhetsbälten med bältessträckare, nackskydd på alla platser och barnsäkerhet dörrlås. Dessutom krockkuddar distribuera på förar-och passagerarsidan fram. En däcktryckskontroll varnar föraren när lufttrycket på däcken är kritiskt låg också.
Ytterligare funktioner

Explorer plats för upp till fem personer. Convenience funktioner inkluderar luftkonditionering, makt dörrlås och fönster, farthållare, en mittkonsolen och mugghållare. Ytterligare funktioner inkluderar ett ljudsystem med en AM /FM-radio och CD-spelare. Instrumentpanelen konsolen inkluderar hastighetsmätare, varvräknare, samt en panel som visar den genomsnittliga bränsleförbrukningen för bilen och resterande bränsle kvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119809.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.