Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Buick Rendezvous Mekaniska specifikationer

Buick Rendezvous var en crossover SUV som byggdes av General Motors under 2002 till 2007 årsmodeller . Den byggdes på framsidan motorer U - kropp -plattform , och erbjuds i framhjulsdrift och alla navkapslar drive . Den Buick Rendezvous var en enorm försäljningssuccé för GM , men detta var mer på grund av omfattande rabatter än till konkurrenskraftiga funktioner . Motorer

Buick Rendezvous erbjöds först med en 3,4 - liters V - 6 som gjort 185 hästkrafter och 210 foot- pounds av vridmoment . År 2004 var den översta raden klippningar erbjuds med en 3,6 - liters V - 6 som gjort 245 hästkrafter och 235 foot- pounds av vridmoment . Baslinjen 3,4 - liters stannade med de lägsta trimmar fram till 2006 då den ersattes av den 3,5 - liters V - 6 som gjort 201 hästkrafter och 235 foot- pounds av vridmoment .
Kraftöverföring

Buick Rendezvous var tillgänglig med fyrhjulsdrift för alla årsmodeller utom det sista 2007 års modell . Detta berodde på avsmalnande - off försäljning som inte längre är motiverade den extra kostnaden för att tillverka både AWD och FWD plattformar .
Fjädring

Buick Rendezvous kom med helt oberoende främre och bakre hjulupphängning på alla utföranden , ett dyrt alternativ för den tiden . De chocker var stämda för komfort och inte för hantering , resulterade som i överdriven krängning även gupp kan absorberas med eftertryck .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119740.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.