Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man tar bort Cross Rails på en 2007 Rav4

Den 2007 Toyota RAV4 är utrustad med ett tak lagring rack som innefattar två justerbara reglar som kan flyttas framåt eller bakåt. Vissa ägare kan föredra att ta bort tvärbalkarna helt om de inte används. Borttagning tvärbärama från taket lagerhyllan kan resultera i något högre gas körsträcka genom att minska luftmotståndet, även om skillnaden kan vara så liten att den inte kan vara märkbara. Saker du behöver
Spårskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Sätt spetsen på skruvmejsel in i sömmen på baksidan av takräcket Benskydd på höger och vänster sida. Takräcket Benskydd ligger på taket av fordonet framför bakluckan.
2

försiktigt bända takräcket benet täcka upp med skruvmejseln tills spärren lossar. Ta bort takräcket Benskydd på både höger och vänster sida.
3

Ställ vreden på korset bar lederna moturs för att lossa dem. Detta måste göras på både höger och vänster sida av varje tvärslå.
4

Skjut korset bar som ligger närmast den bakre off, genom att flytta den bakåt i bilen tills det rensar de bakre benen takräcke.
5

Skjut den främre tvärslån bort genom att skjuta mot den bakre delen av fordonet tills det klarnar benen takräcke.
6

Byt takräcket benet täcker genom att sätta in den främre fliken till korset bar montering. Passa in baksidan av benet locket med baksidan av enheten. Tryck försiktigt ned, gunga lite till höger och vänster, tills locket snäpper på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119006.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.