Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur du jämför bränsle körsträcka för bogsering stadsjeepar

De som äger snöskotrar, båtar, pop-up campare och andra fritidsaktiviteter föremål transportera dem ofta genom att dra dem bakom ett fordon. Om du tillbringar mycket tid att köra till din tillflyktsort plats, kanske du vill jämföra bränsle körsträcka erbjuds av sport utility fordon (SUV) med bogsering kapacitet. Instruktioner
1

Undersök motortyper. Hybridfordon kan erbjuda bättre gas körsträcka än andra stadsjeepar eftersom de kombinerar en elmotor med bensinmotor för att driva fordonet. Till exempel erbjuder en 2011 Chevrolet Tahoe med fyrhjulsdrift 15 miles per gallon (mpg) i staden och 21 på motorvägen när drivs enbart med bensin. Hybriden fyrhjulsdrift Tahoe ger 20 mpg i staden och 23 på motorvägen.
2

Räkna cylindrar. I allmänhet, desto lägre fordonets cylinder räkna, desto bättre bränsle körsträcka. Detta beror på att fordon med mindre motorer genererar mindre hästkrafter och vridmoment. A 2011, tvåhjulsdrift Jeep Grand Cherokee med en 5,7-liters, V8-motor kommer att få 14 stad och 20 motorväg mpg. Samma fordon med en 3,6-liters, sexcylindrig motor kommer att producera 16 mpg i staden och 23 på motorvägen.
3 mätningar

Kontrollera. Större stadsjeepar tenderar att få lägre bränsle körsträcka än mindre modeller, delvis beroende på det faktum att de ofta har större motorer. A 2011 Toyota Sequoia har en total längd på 205,1 inches, medan den 2011 Toyota RAV4 mäter 181,9 inches lång. Den Sequoia får 14 mpg stad och 18 på motorvägen med en 5,7-liters, V8-motor och tvåhjulsdrift. En RAV4 med en 2,5-liters, fyrcylindrig motor och tvåhjulsdrift producerar 22 stad och 28 motorväg mpg.
4

Bestäm överföring typ. Stadsjeepar med en manuell växellåda kan erbjuda bättre bränsle körsträcka än de med en automatisk växellåda. Den 2011 Volkswagen Tiguan med tvåhjulsdrift får 18 stad och 26 motorväg mpg med en manuell växellåda, automatisk versionen erbjuder 20 mpg på stadens gator och 25 mpg på landsväg
5

Hitta bränsle. alternativ. SUV kallas "flexibla-fuel fordon" kan köras på traditionell bensin eller E85, ett alternativt bränsle som är 85 procent etanol och 15 procent bensin. E85 kostar mindre än vanlig bensin, men ger minskad bränsle körsträcka. A 2011 Cadillac Escalade med fyrhjulsdrift blir 10 stad och 14 motorväg mpg med E85. Fyll den med vanlig bensin, och du kan förvänta dig 13 mpg i staden och 18 på motorvägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120146.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.