Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur du sätter på AC till bak i en 2001 Chevy Suburban

Bakre AC var ett alternativ tillgängligt på 2001 Chevy Suburban som gör att passagerare i den bakre delen av fordonet för att separat styra luftflödet konditionering luft på baksidan av Suburban . Genom compartmentalizing systemmiljö kontroll ger Chevy varje person med en mer anpassningsbar reseupplevelse . Den bakre AC styr bosatta i tre olika kontrollpaneler , två fram och en bak . Hela AC -systemet måste vara i drift som en förutsättning för bakre AC . Den som kan styra miljön kontrollerna på en 2001 Chevy Suburban kan slå på baksidan AC . Saker du behöver
2001 Chevy Suburban
Visa fler instruktioner
1

Vrid 2001 Chevy Suburban s AC -systemet på att använda den främre kontrollpanelen placerad i mitten av instrumentpanelen . Först , vrid termostatvredet till önskad temperatur och tryck sedan på AC-knappen för att aktivera AC .
2

Vrid ratten i den överliggande bakre AC kontrollpanelen , beläget i centrum av overhead konsolen mellan framsätena , åt vänster så att " baksidan " är valt .
3

Vrid ratten på den bakre konsolen bakre AC manöverpanelen till önskad fläkt inställning och temperatur för att styra den bakre AC. Denna panel är placerad på baksidan av mittkonsolen , monteras mellan förar -och passagerarstolen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120396.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.