Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur gör jag dra en 1972 Jeep Commando?

American biltillverkning jätten Jeep är känd för att erbjuda kunderna robust design och prestanda. Bolagets Commando modell av sport utility fordon (SUV) är ett 4-hjulsdrift re-avbildning av den berömda Jeep Cherokee, med mer fokus på lyx och samtidigt bibehålla Jeep klassiska look. Ägare som vill dra en Commando, oavsett om det är till ett garage eller bakom en husbil på semester, kommer att behöva rätt säkra fordonet för att det ska vara vägen värdig. Saker du behöver
Dragkrok
Framhjulsstöd bogsera dolly (tillval)
Visa fler instruktioner
Med en dragkrok
1

Parkera Commando på plan mark och dra åt parkeringsbromsen. Rada upp dragkroken s fästen på vardera sidan av Commando stötfångare (de är placerade på undersidan av stötfångaren främre läppen.) Skjut konsolerna på plats och tråd fästbultarna genom hålen på varje sida och fäst dem på plats för att låsa parentes.
2

Fäst dragstången till kulan på baksidan av dragfordonet. Om dragfordonet inte har en hake, hitta ett annat fordon eller du riskerar en stämning om du är stoppad av brottsbekämpning samtidigt på den öppna vägen.
3

Hold dragkroken (eller har någon göra det åt dig) och kör Commando framåt så att den öppna änden av dragstången möter de monterade bar fästen på fordonet. Trä var och en av de två uppsättningar av lås stift genom hålen på baren för att säkra Jeep till dragfordonet. Placera Jeep i neutralläge före bogsering.
4

. Addera Använda en Dolly
5

Säkra ett tvåhjuligt bogsering dolly till bollen skumt på dragfordonet om du inte har en dragkrok. Anslut elektriska ledningar enligt anvisningarna på instruktionerna på vagnen. Skjut ramperna från dolly till marken och se till att ändarna på varje ramp är nivå mot marken.
6

Kör Commando framåt tills framhjulen vilar i pannorna på toppen av ramps.Lay säkerhet kedjorna över vart och ett av framhjulen och haka varje kedjans fyra krokar i motsvarande fästpunkter runt hjulet kokkärl.
7

Tug hårt på varje kedja för att se till att varje är säker på kokkärl. Lägg ytterligare kedjor om du känner behov, lösa kedjor kommer att orsaka gunga som gör att Jeep att rulla ut ur kokkärl. Sätt Jeep i neutralläge före bogsering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120420.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.