Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man installerar ett Calmini takräcke

Calmini börjat göra affärer 1986 göra fjädringskomponenter och byggsatser lyft för Suzuki och Isuzu terrängbilar. Det började också göra kropp tillbehör för dessa fordon, såsom ersättning mattor, säten och takräcken. Den Calmini takräcke är säkert monterad på toppen av din Suzuki eller Isuzu och är stark nog att bära 200 pounds av last. Hyllan är tillverkad av stålrör och har en pulverlackerad finish för hållbarhet. Den Calmini takräcke använder vissa fa monteringshål i bilen, vilket minimerar mängden borrning du behöver göra för denna installation. Saker du behöver
Calmini takräcken kit
Block av trä
Flat skruvmejsel
SPACKEL
Philips skruvmejsel
Skiftnyckel
Electric drill
Rag
4 brickor av gummi, 1 1/4 inches
Visa fler instruktioner
1

Placera takräcket på taket av fordonet. Nivå på takräcket genom att placera block av trä mellan ytan av taket och takräcket.
2

bort plasten trim bitar från de bakre hörnen av ditt fordon ovanför bakljusen genom att bända bort dem försiktigt med en skruvmejsel. Rengör områdena undertill med en spackel. Ta bort skruvarna från bakljuset linser med en Philips skruvmejsel vrids i moturs riktning. Ta ut linserna från fordonet och placera dem åt sidan.
3

Montera höger och vänster tak parentes rack stöd till fabriken borrade hål avslöjade efter avlägsnande av plast trim bitar. Trä de håller bultar genom hållarna och i hålen och dra åt med en skiftnyckel i medurs riktning.
4

Fäst de bakre taket stavarna rack stöd till konsolerna (installerade i steg 3) och monteringshålen i botten baksidan av takräcket. Säkra stödstavarna med nötter och muttrar, men dra inte åt fästena ännu.
5

Flytta takräcke, om det behövs, så att det är längsgående i linje med fordonets tak och de bakre stöd stavar rakt och lod. Borra genom monteringshålen i de fyra tak-fästen på takräcket och i taket på din bil. Lyft takräcket något och torka av metallspån från borrning från taket med en trasa. Slip en 1 1/4-tums gummibricka under rackets fästen och ytan av taket för att förhindra vattenläckage och vibrationer.
6

stället säkras till taket med skruvar och muttrar medföljer takräcket. För in bultarna genom monteringsfästet och in i hålet borrat i taket. Säkra bultarna med en bricka och mutter inifrån fordonet och dra åt med en skiftnyckel i medurs riktning.
7

Dra åt alla återstående anslutningarna på takräcket, inklusive de bakre stödstavarna, tvärbalkar och tak-bultarna. Installera linserna tail light och dra åt fästskruvarna med en Philips skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118989.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.