Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man använder hörlurar i en GMC Terrain

terrängen är en crossover sport utility vehicle ( SUV ) infördes genom GMCin 2010 års modell . Den terräng kan komma med ett valfritt underhållningssystem , som omfattar två skärmar på baksidan av de främre stolarnas nackstöd . Underhållningen Systemet kommer också med två trådlösa headset som låter passagerarna i baksätet för att lyssna på ljudet utan att störa människor i framstolarna . Headset tillåter också de främre och bakre passagerarna att lyssna till olika musik eller radioprogram . Instruktioner
1

Välj kanal på " Infotainment System . " DVD-systemet har två kanaler . Kanal 1 är reserverad till DVD-spelaren , medan kanal 2 är tillägnad den audiovisuella kontakten ( finns mellan de backseats ) som tillåter dig att koppla in en annan enhet , t.ex. en spelkonsol . Använd " Kanal " -knappen på systemet för att välja Kanal 1 , om du tittar på en DVD eller kanal 2 om du använder en extern källa .
2

Slå på hörlurarna . Hörlurarna har en " On /Off " -knappen på sidan av hörluren , skjut den till " On . " En röd lampa ska tändas som anger att de har makt . Om inte , byt ut batterierna .
3

Skjut " Kanal " för att " 1 " eller " 2 " så att den matchar DVD -systemet .
4 < p > Justera volymen med " Volume Control " finns på varje uppsättning av hörlurar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120328.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.