Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man använder fyrhjulsdrift på en 2003 Mercedes G55 AMG

Mercedes Benz G55 är en högpresterande sport utility vehicle som är producerade i raden av Mercedes prestanda bilar kallas AMG. Med en heltid fyra-wheel-drive system, kan G55 använda sin drivlina i ett antal olika sätt baserat på körförhållanden och miljö. Styra fyra-wheel-drive-system är en liten uppsättning funktioner för elektroniskt styrda körlägen samt tre differentialer låsning, vilket kan hjälpa enormt när du tar din G55 off-road. Instruktioner
1

Slå på G55, och engagera "Drive" redskap för bilens automatlåda, se till att du har en tydlig väg framåt.
2

Anlita G55: s egenutvecklade fyrhjuliga antispinnsystem som kallas 4-ETS genom att helt enkelt börja köra framåt. 4-ETS slås på automatiskt när fordonet färdas i hastigheter från 1 mph och 37 mph. Systemet tillämpas automatiskt bromskraft på hjulen som snurrar, vilket gör att kraften överförs till de hjul som inte snurrar och har dragkraft.
3

Engagera överföringen fallet är låg växel genom att trycka "Low" switch placerad bakom växellådan på G55: s mittkonsolen. Den "höga" växel är standardinställningen för användning på väg, men under terrängkörning, då fyra-wheel-drive är oftast krävs, kan den "Low" inställningen ger ökad dragkraft. Det gör man genom att förhindra överföring från uppväxling automatiskt, så att du kan använda en viss mängd ström till de fyra hjulen, vilket kan vara till hjälp om du kör off-road och hantera steggradienter.
4 < p> Konfigurera diverse inställningar diffspärrar i G55: s fyra-wheel-drive-system genom att manipulera den uppsättning av tre knappar som finns på mittkonsolen nära transmissionen. Centret knappen aktiverar överföringen låshus differential, och den vänstra knappen griper den främre differentialspärr. Den vänstra knappen aktiveras den bakre differentialspärren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120351.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.