Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

95 Chevy Blazer specifikation

Den 1995 Chevy Blazer är den andra generationen av denna kompakta sport utility bil. Den Blazer omarbetades från 1994 års modeller. Det finns två dörrar och fyra-dörrars modeller tillgängliga och många fler alternativ erbjuds. De specifika alternativen kan variera beroende på den ursprungliga uppgraderingspaket som valts för det aktuella fordonet. Drivlina och prestanda

motor i en 1995 Chevy Blazer är en 4,3-liters V6 som ger 200 hästkrafter. Konsumenterna kan välja mellan två-eller fyrhjuliga drivlinor. En fyra-växlad automatlåda är standard med överväxel. Det finns även en femväxlad manuell växellåda med överväxel tillgängliga. Frekvensomriktaren inkluderar deltid, bakhjulsdrift och deltid fyrhjulsdrift. Den fyrhjulsdrift har även manuell växling. Bränsleeffektivitet är mellan 21-22 mpg på landsväg och 16 till 17 mpg i staden. Den Blazer bil tar vanlig blyfri bensin med en kapacitet på 19 till 20 liter, beroende på modell. Batteriets ampere är 525 och generatorns ampere är 100. Valfria uppgraderingar inkluderar en differentialbroms och premium fram och stötar bak. Standardutrustningen inkluderar ett främre och bakre krängningshämmare, fyrhjuliga låsningsfria bromsar, ABS, främre skivbromsar, bak trumbromsar och en full-size stål reservdäck.
Inredningsdetaljer

Inuti 1995 Chevy Blazer, finns förarsidans genomslagskraft krockkuddar, förarsätet och passagerarsätet tvåvägs riktade kontroller och dubbla lådor dörr. Instrumentpanelens display är digital och mätare inkluderar oljetryck, vattentemperatur och en voltmeter. Fönstren lätt är tonade, finns det en passagerare fåfänga spegel och de främre vindrutetorkarna är variabla intermittent. Den typen av framsätet är en 60-40 split bänk eller en 60-40 hink, beroende på modell. En full-split bänk baksätet är tillgänglig.

På instrumentbrädan, finns det en trippmätare ett systemmonitor och klocka. En Takkonsol är tillgängliga, liksom främre läslampor, en mini Takkonsol och två eluttag. Standard ljudutrustning innehåller en radio som är AM /FM-stereo med AM-stereo tillgängliga och fyra högtalare. Du kan också få en kassettbandspelare, en enda CD-spelare och en grafisk equalizer.

Tillgängliga alternativ för föraren inkluderar en varvräknare, läderratt, farthållare och fjärr keyless inresa för alla dörrar. Andra alternativ inkluderar en bakre defroster, bakre vindrutetorkare, takräcke, fönsterhissar fram och makt dörrlås. Folding last omslag och ett lastnät är också tillgängliga alternativ, medan last slips nedgångar är standardutrustning.
Exteriör

utsidan, alternativen är fyra hasplåtar, färgad kropp sidolister, färgade hjulhusen och färgade grill lister. Färgade stötfångarna är standard liksom två främre dragkrokar. Såvitt färgen går, är en lägre accent, tvåfärgad med rand tillgängliga. Den Blazer levereras med dubbla manuella ytterbackspeglar, en släpvagn sele och en valfri dragkrok.

Basmodellen tvådörrars SUV har en höjd på 62,7 inches och en vikt på £ 2588. Det är 147,7 inches lång och dess axelavstånd är 100.5 inches. Den större fyra-dörrars LT SUV är mindre, men längre, med en höjd på 62,5 inches och en längd av 181,2 inches. Dess axelavstånd är 107 inches och bruttovikt är också heftier, på £ 3666.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120068.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.