Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man tar bort nackstöden från baksätet i en Suburban

Ta bort nackstöd i baksätet på en Chevy Suburban är enkelt, när du vet vad du ska göra. Denna uppgift kan utföras av vem som helst. Det finns ett antal skäl för att ta bort nackstödet från Chevy Suburban, oavsett om ersättning, uppgradera till ett nackstöd med videoapparater eller för transport av gods, kan du ta bort nackstöden utan att skada dem för framtida bruk. Avlägsnandet av nackstöd på alla årsmodeller av Suburban är mycket lika. Saker du behöver
Metal stift eller glasögon skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Sitt i baksätet av Chevy Suburban, inför den bakre delen av fordonet. Placera båda händerna på nackstödet och dra uppåt. Beroende på år och modell av Chevy Suburban, kan det finnas en knapp på basen av huvudstödet, där i kommer in i kroppen av baksätet. Om din Suburban har den här knappen, skjut knappen bakåt och dra sedan uppåt på nackstödet. Om din modell inte har denna knapp, dra sedan upp på nackstödet.
2

Dra uppåt på nackstödet tills det inte kommer att flytta någon längre upp. Det kommer att finnas ett litet hål på framsidan av nackstödet var den passar i sätet, som ligger på samma del som har knappen du just släppts. Hålet kommer att ligga i den främre delen av nackstödet.
3

Sätt i metall stift eller eyeglass skruvmejsel i hålet på basen av sätet där nackstödet är förbunden till kroppen av sitsen. Släpp den mekanism som håller huvudstödet på baksätet av Chevy Suburban. Dra upp på nackstödet medan skruvmejsel eller metall stift håller mekanismen tillbaka, vilket gör att nackstödet ska tas bort från baksidan-sitsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119655.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.