Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur Betygsätt stadsjeepar

En SUV är en större, lastbil-liknande bil som har en sluten passagerar-och lastutrymme där en lastbil säng normalt skulle vara. Många SUV-modeller är utrustade med extra markhjul clearance och fyrhjulsdrift för att hjälpa förarna genom svår terräng under off-road resor. Stadsjeepar ursprungligen utvecklades för att transportera soldater på ett mer effektivt sätt. Dagens stadsjeepar är mycket mer lyxiga, bekväma och sofistikerade. Instruktioner
1 stadsjeepar

Rate efter typ. Det finns flera subtyper av SUV på marknaden, inklusive kompakt, midsize, stort, hybrid, crossover och off-road. Kompakta stadsjeepar är i allmänhet billigare än andra typer och erbjuder mindre passagerar-och lastutrymme. Som namnet antyder, medelstora stadsjeepar erbjuda passagerare och lastutrymme i mellan rummet tillhandahålls av kompakta och stora modeller. Stora modeller erbjuder den högsta mängd last och passagerarutrymme. Hybrid stadsjeepar är kategoriserade efter sina bränslesnåla motorer, som drivs med både traditionella bränslen och ett elektriskt batteri i motorn. Crossover stadsjeepar har uni-body konstruktion på en bil-baserad ram. De rider liknande bilar men liknar en SUV eller vagn och i allmänhet är inte utrustade för att åka off road. Off-road stadsjeepar är utrustade för att köra på grusvägar och stigar. Dessa fordon har ofta en mer hållbar suspension eller högre markfrigång än andra stadsjeepar.
2

Betygsätt stadsjeepar med sina inre komfort och alternativ. Stadsjeepar erbjuder ett brett utbud av interiör alternativ. SUV köparna väljer en typ av beläggning för sittplatser, oavsett om de vill ha navigations funktioner ingår, och om SUV bör förses med en off-road fjädring eller styrning paket, till exempel.
3

Jämför tillverkaren rekommenderat pris av SUV. Priserna för stadsjeepar varierar beroende på vilka alternativ du inkludera och om du jämför olika typer av stadsjeepar. Generellt kostar stadsjeepar av liknande typ ett liknande belopp. Till exempel har 2011 BMW X3 ett tillverkaren rekommenderat pris på $ 36.750, medan priset för en 2011 Infiniti EX35 är $ 36.350 och priset för en 2011 Lexus RX350 är $ 37.975.
4

Jämför motorerna av stadsjeepar. I allmänhet kommer de flesta stadsjeepar är utrustade med antingen en sex-cylindrig eller åtta-cylindrig motor. Emellertid skiljer varje motor på sådana egenskaper som den mängd hästkrafter de kan producera och mängden liters cylindervolym alla har. Skillnaderna i motorerna kan resultera i ökade eller minskade bränslekostnader, underhållskostnader och drivkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120308.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.