Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2005 Trailblazer Specifikationer

Trailblazer är en mid-size SUV från amerikanska biltillverkaren General Motors. GM sålde Trailblazer mellan 2002 och 2009 genom sin Chevrolet division tillsammans med mindre Blazer SUV. För 2005 kan förarna välja Trailblazer i en av två utföranden (LS och LT) och som antingen en bakhjulsdriven eller fyrhjulsdriven modell. Layout

2005 Trailblazer använder en motor fram /bakhjulsdrift, eller främre motor /fyrhjulsdrift layout. Med fyrhjulsdrift version, chaufförer styr fyrhjulsdrift med en elektronisk strömbrytare. Båda modellerna har motorn monterad i ett längsgående läge under huven, parallellt med längden av fordonet. Den Trailblazer har fyra dörrar med plats för fem med främre skålade säten och ett baksäte. Bilförare kan ta det bakre lastutrymmet via ett liftgate.
Mekaniska specifikationer

Varje 2005 Trailblazer har fyra hjul skivbromsar med låsningsfria bromsar. Den använder också ett rostfritt system för stål avgassystem och kuggstångsdrivna styrning. Suspensionen innehåller en kort och lång arm i fronten med stötar och spiralfjädrar, och en multi-link fjädring bak med stötdämpare, spiralfjädrar och en krängningshämmare.
Drivlina

Både basen LS modellen och upp-nivå Trailblazer LT använder samma motor och transmission konfiguration, är motorn en 4,2-liters, inline sexcylindrig bensinmotor med dubbla överliggande kamaxlar och en borrning och stroke 3.66 inches med 4,02 inches. Denna motor kan producera upp till 275 hästkrafter vid 6000 rpm och 275 ft-lb av vridmoment vid 3.600 rpm. Den är ihopkopplad med en fyra-växlad automatlåda med överväxel. För bakhjulsdrift Trailblazer, producerar denna kombination en beräknad bränsleförbrukning på 16 miles per gallon i stadskörning och 21 mpg på landsväg. Den Trailblazer fyrhjulsdrift blir 15 mpg och 20 mpg, respektive.
Dimensioner

2005 Trailblazer faller i medelstora SUV kategorin med sin 191,8-tums Total längd och 113-tums hjulbas. De främre och bakre spår mäter 63.1 inches och 62,1 tum, respektive. Den Trailblazer väger mellan £ 4400 och £ 4600, med fyrhjulsdrift modell tyngre än den bakhjulsdrivna versionen. Båda modellerna har en 22-liters bränsletank, 80,1 kubikfot lastvolym och kan dra en släpvagn som väger mer än £ 6000

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119473.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.