Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Orsaker till en mögel lukt i en Jeep

Jeepar är robusta sport utility fordon som är avsedda för både terrängkörning och körning i en stad. Dessa fordon är känsliga för mögel eftersom de flesta bilar är av flera skäl, oftast på grund av var de är drivna, en dåligt fungerande utrustning i bilen själv eller något som lagras inne i bilen som kan mögla. Våt Interiör
p Om en Jeep har gjort någon seriös terrängkörning och golvet eller interiören har blivit mycket våt när den körde genom vatten eller vatten på något sätt stänkte in i bilen, kan mögel börja utveckla och leda bilens interiör att börja lukta. Detta kan också inträffa om det har regnat hela tiden och jeep läckor tak, som soft-top Jeep Wrangler toppar är ibland benägna att göra. När detta inträffar, kommer det inre måste torkas ut helt och hållet, genom att antingen ta bort rondeller och lämnar dem i solen eller genom att få in i jeep med en hårtork och torka ut allt med värme för att döda mögel.

Läckande Luftkonditionering

luftventiler i Jeeps kan ibland hysa mögel, eftersom det vatten som produceras av luftkonditioneringen kondensor kan ibland droppa i bilens luftventiler inifrån bil. Detta vatten kommer att sitta i den mörka delen av bilen bort från värmen i motorn, så det kommer inte avdunstar eller fly, blir en perfekt plats för mögelsporer att slå rot. Det sättet att fixa detta är att spraya inuti ventilationsöppningarna med luftfräschare, företrädesvis den typ som dödar mögel. När lukten har tagit hand om, installera en OEM-förångare med vertikala fenor att kondensavledning.
Moldy artiklar

Produkter inom Jeep själva kan också vara orsaken till mögelväxt lukt själv. Gamla kläder som blivit blöta eller var svettig kan orsaka mögel i bilar, som kan gamla koppar och matbehållare som har lämnat dem i bilen eller glömt bort. Denna lilla mängd näringsämnen i relativt fuktiga inre av en Jeep är en perfekt miljö för mögel att börja växa, vilket gör att lukta och sprida sig till insidan av bilen själv. Med det inre av den rengjorda bilen kommer oftast eliminera detta problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119087.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.