Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Geo Tracker Soft Top Instruktioner

Geo eller Chevrolet Tracker är en miniatyr sport utility vehicle. Några Geo Trackers omfatta möjligheten för en löstagbar bakre kapell. Ta bort duken toppen av din Geo Tracker är en tidskrävande process om du är bekant med de olika fästen som håller den på plats, men med övning kan du lära dig hur du snabbt bort suffletten. Innan du tar bort den mjuka toppen, måste du ta bort bakrutan. Instruktioner Review bort Rear Window
1

Lossa suffletten bakrutan från sidopanelerna på varje sida. Det finns ett kardborreband på botten av sektionen där bakrutan möter duken topp med en dragkedja under. Helt enkelt dra kardborre spärren att lossa.
2

tag i nedre vänstra kanten av bakrutan och dra nedåt på plats märkt "PULL" på bakluckan. Upprepa på den nedre högra och nedre kanter center.
3

Packa bakrutan från duken toppen och ta bort den från bilen.
Ta bort Soft Top
4

Sänk antennen genom att greppa ratten på toppen av antennen och manuellt trycka ner i vindrutan panelen.
5

Nedre både förare-och passagerare -side solskydden.
6

snäppa loss tryckknappar på remmar som håller fast den främre delen av duken toppen till den översta bågen (direkt ovanför vindrutan). Det finns två remmar (övre och nedre) på vardera sidan, åt remmarna inifrån fordonet
7

tag i den vänstra ramen sidorutan vid basen av duken toppen och tryck utåt.. Upprepa på höger sida.
8

Frigör arbetsytan översta kardborrebandet från vänster fönsterkarmen, och anslut sedan ramen till fordonet. Tryck inåt för att låsa den på plats. Upprepa på höger sida.
9

Leta bågen låset upptill av vindrutan mellan solskydden. Kläm spärren och dra bakåt för att låsa upp.
10

Sväng främre övre båge uppåt och mot den bakre delen av fordonet. Observera att de bästa båge svänger. Lossa kardborrebanden framifrån övre bågen och haka duken toppen.
11

Lossa snaps på spännbanden som löper längs taket av kapell och ansluta till takreling.

12

Lossa snaps att säkra duken topp till kontakterna nära kupolen ljus på baksidan takstöd.
13

Lossa snaps att säkra duken till den bakre toppen bow.
14

Lyft duken toppen av fordonet för att ta bort.
15

Haka de bakre övre båge stöttor på varje sida genom att lyfta upp och dra den bakåt fordonet. Pivot stagen framåt, sedan låsa dem på plats med hjälp av klämmorna längs den bakre övre bågen.
16

Sväng bakre bågen mot fordonets bakre del tills den vilar längs bakluckan. Säkra det med remmen på insidan kanten av bakluckan. Bakluckan bandet har en tryckknapp.
17

Sänk främre övre bågen tills den stannar ovanför vindrutan. Tryck nedåt tills den sitter ordentligt i klämmorna längst upp på vindrutan. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120228.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.