Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Specifikationer för 2007 Dodge Nitro

för 2007 Dodge Nitro var det inledande året för små-medelstora SUV. Det innehöll en liten lastbil styling i en kompakt SUV-plattform. Modellen fanns i två utföranden, den SXT och SLT. Forskar specifikationerna kan hjälpa en köpare avgöra om viss bil eller SUV är rätt för dem. Motor

SXT och modeller SLT kom med en standard 3.7-liters V6 med 210 hästkrafter. Den SLT modellen fanns i en 4,0-liters V-6 motor med 260 hästkrafter. Manuell växellåda var standard, men köparna kan välja den fyrväxlad automatlåda. Bränsleeffektivitet var 10 miles per gallon i staden och 24 miles per gallon på motorvägen. Den 4,0-litersmotorn fick 17 i staden och 23 miles per gallon på motorvägen. Bränslet kapaciteten var 19,5 liter. Båda modellerna innehöll en 160-amp generator. Finns fyrhjulsdrift aktiverades elektroniskt istället för pull spaken fyrhjulsdrift verktyg sett på många Chrysler gjorde lastbilar som frihet eller Grand Cherokee. Den SLT modellen var dock tillgängliga med heltid, fyrhjulsdrift motsats till deltid på basen SXT modell som måste aktiveras av föraren.
Drivlina

Elektronisk stabilitetskontroll var standard med en främre och bakre krängningshämmare. Chocker gas under tryck. Kuggstångsdrivna styrning kom utrustade på båda modellerna och fyra hjul låsningsfria skivbromsar var standard på 16-tumshjul. Den SLT kom med lättmetallfälgar och både modell hade en 109-tums hjulbas.
Safety

Airbag passagerare är standard. Extra säkerhetsfunktioner ingår draperi över-huvudet krockkuddar i den första och andra raden. Addera Mått

fyrdörrars Nitro hade 32,1 kubikfot av inre lastutrymme och 65.2 kubikfot inre lastutrymme med baksätet nedfällt. Den yttre längd mätte 178,9 inches. Bredden mätte 73,1 inches och hade en yttre höjd av 69,9 inches. De Glödstift modeller hade en 18,1-fot vändradie. Dess bruttovikt var ca 4.000 pund. 2007 Nitro hade förmågan att dra £ 3500. med tillvalet dragkrok. Interiören främre benutrymme uppmätt 40,8 inches och 37,7 inches av bakre benutrymme.
Colors

2007 Nitro tillverkades och såldes i ett urval av åtta färger som inkluderade svart, silver metallic, Electric Blue, Inferno Red Crystal, Beige metallic, Moderna blått, sten Vitt och Sunburst Orange. Interiör färger kom i antingen skiffergrå eller khaki.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119851.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.