Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

1979 GMC Sierra specifikation

Sierra är en produkt av General Motor Company från 1975. Detta är en full-size pickup truck produceras för Chevrolet C /K trim. Namnet Sierra användes för att särskilja de olika trim som erbjöds, liksom Sierra Classic och Sierra Grande. Bokstaven K betecknas modellen, vilket var en fyrhjulsdriven, och bokstaven C betecknade de bakre-hjulsdrivna modeller. Produktion

Produktionen av dessa fordon stoppades 1999, men återupplivades under 2003. Det var inte mycket gjort under 1979 när det gäller framställning av Sierra gällde, med undantag för några smärre ändringar i fordonets kaross. Det höll motorn från föregående år. Denna truck är normalt gynnas av jordbrukare och byggnadsarbetare. Lastbilen antog motor från 1978, vilket är en 350-kubik-tums (5.7L)
Specifikationer

lättvikts motor som har 8 cylindrar i V-format (V8) med ett arrangemang av två ventiler per cylinder, vilket gör det en 16 ventiler. Den klarar av en effekt på 125 hästkrafter vid 3.600 varv per minut, och vridmomentet är 225 foot-pounds vid 1.800 rpm. Motorblocket är tillverkad av gjutjärn, med cylinderhuvudena gjorda av aluminiumlegeringar. Den typ av drivmedel för denna motor är diesel, med en indirekt insprutningssystemet. Den borrning och slaglängd mäter 4.057 inches och 3,385 inches respektive. Den kompressionsförhållande på denna dieselmotor är 22.5:1. Den har en fyra-växlad automatisk växellåda växellåda. Den använder en kedjedriven enda överliggande kamaxel.
Exterior

1979 Sierra hade en förlängning av axelavståndet att ge en kort hjulbas på 117,5 inches och en lång hjulbas på 131,5 inches. Det fanns också en option på en super-lång hjulbas på 164,5 inches. Gallret i Sierra ändrades också. Det såg ut som den tidigare grillen, förutom att parkeringsljus var nu införlivade i strålkastaren fasaden framför grillen. Det fanns också införandet av en femte färg alternativ, som kallas ostron, till dem som redan finns.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119650.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.