Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man installerar en dragkrok på en 2005 Nissan Xterra

Den Xterra är en medelstor SUV som tillverkas av Nissan, en japansk auto maker. Den Xterra infördes först som en 2000 modell och kom standard med en frontmonterad fyrcylindrig motor som drivs bakhjulen, med en V6-motor och fyra-wheel-drive finns mot extra kostnad. Den Xterra omarbetades för 2005 års modell och kom med en V6-motor som standard, men fyrhjulsdrift fortfarande var ett alternativ. 2005 Xterra är kapabel att körning med släpvagn om utrustad med fabriken bogsering paketet, men de som inte var så utrustad kan fortfarande bogsera med installationen av en eftermarknad dragkrok. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sänk bakre underredet monterat reservdäck (om sådan finns) för att skapa arbete utrymme för att installera hitch hjälp av reservdäck instruktioner för din Xterra.
2

Leta reda på de tre fästhål i varje ram skena på baksidan av undersidan av trucken. Höj hitch på plats, passa in monteringshålen i hitch med hålen i ramen. Ha en hjälpare hålla skumt på plats.
3

in varje av de sex hitch bultar i en metall bult spacer så att fyrkantigt skaft av bulten sitter ordentligt i det fyrkantiga hålet i distansorganet. Sätt i bultarna och distansringar men den övre sidan av den nedre rambalk genom hålen och in i hitch monteringshålen.
4

Placera en bricka och en kvarhållande mutter på den gängade änden av varje bult skjuter ut från botten av skumt monteringshålen och dra åt dem med en momentnyckel till önskad täthet såsom anges i skumt monteringsanvisningen.
5

Höj reservdäck till sitt stuvade läge.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120209.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.