Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2008 Jeep Wrangler Specifikationer

2008 års Wrangler är, i de flesta avseenden, identisk med den nyligen omgjorda 2007 års modell. De två-dörrars Wrangler och fyrdörrars Wrangler Unlimited fortfarande fanns att tillgå i X, Sahara och off-road trim Rubicon. Nytt för 2008 var en högerstyrd Wrangler X. Byggd för off-road prestanda och robusthet, Wranglers också erbjuda mer för staden förare. Motor och växellåda

Alla 2008 Wranglers drivs av en 3,8-liters V6-motor med 96 mm hål och en 87 mm slaglängd, med ett kompressionsförhållande på 9.6:1. Motorn ger 202 hästkrafter och 203 foot-pounds av vridmoment. Den Wrangler bogsering och lastkapacitet är båda 1 ton. Bränsleekonomi i staden är 15 miles per gallon, och det blir 19 på motorvägen. En sexväxlad manuell växellåda är standard, och en fyra-växlad automatlåda är tillval.
Fjädring och Hantering

Unlimited X och Sahara modeller finns med två- eller fyrhjulsdrift medan alla andra modeller erbjuds endast med fyrhjulsdrift. Den obegränsade modellerna har en 20-tum längre hjulbas än de två-dörrars modeller, vilket gör för en jämnare gång och bättre hantering, men också ett bredare svängradie: 54 kontra 41 meter. De 10.2 inches av markfrigång och brant inflygning och vinklar avgång gör Wranglers en bra off-road val. Uppgraderade modeller, liksom Sahara, med tunga fjädring, eller Rubicon, med off-road uppskov, kan bemästra de svåraste terräng. Alla erbjuder underredsmassa hasplåtar.
Interiör och Space

Interiören i Jeep Wrangler är inte så inbjudande som många stadsjeepar, med vinyl säten och hårdplast armstöd. De två-dörrars modeller sittplats för fyra passagerare, och Unlimited modeller sätet fem i två framsäten hink och ett baksäte. Alla modeller erbjuder 41 inches av främre huvudet och benutrymme, och på baksidan finns det 40 och 35 inches, respektive. Lastkapacitet, med baksätet ner, är 56 cubic inches i två-dörrars modeller och 85 i Unlimited modeller. Standarden ljudsystem är en AM /FM-radio med CD-spelare. Luftkonditionering är standard på Sahara, Rubicon och Unlimited X-modellerna. Andra interiör inkluderar automatiska lås och fönster samt ett navigationssystem. Addera Safety

Alla Wranglers erbjuder fyra hjul, låsningsfria bromsar, antisladdsystem och en elektronisk stabilitetskontroll som känner fishtailing eller eventuellt välta och korrigerar situationen genom pulserande enskilda bromsar. Alla säten har nackskydd för att förhindra pisksnärtskador. Främre krockkuddar är standard medan biverkningar som är ett alternativ. Alla säten har trepunkts säkerhetsbälten, och det finns en barnstol ankare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119946.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.