Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur att bogsera en 2004 Jeep Liberty med dragstång

Du kan bogsera Jeep 2004 års upplaga av Jeep Liberty bakom en husbil eller ett större fordon. Denna medelstora SUV kombinerar några av de terrängkörning funktionerna i en Wrangler med många av de bekvämligheter som finns i Jeep större Grand Cherokee. Den finns i både tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift, med de flesta modeller är utrustade med en femväxlad manuell växellåda. Dessa instruktioner är för standarden fyrhjulsdrift Liberty med en manuell växellåda, som du enkelt kan bogsera med alla fyra hjulen på marken. Instruktioner
1

Kontrollera att se till att din dragfordonet har fått betyget att bogsera vikten på din Jeep, dess bogsering utrustning och eventuella objekt som lagras i jeep under resor. I tjänstevikten på en 2004 Jeep Liberty varierar från 3,826 till 4,044 pounds, beroende på modell och optioner. Anpassade uppgraderingar såsom takräcken och nerf barer kommer att öka sin vikt.
2

Kontrollera att Hitch har fått betyget att dra denna vikt. Den hitch Betyget avser mängden av vikt som kan fästas på lås, medan fordonet rating fokuserar på hur mycket vikt motorn och transmissionen kan dra. De flesta hitch betyg stämplas direkt på skumt.
3

Utrusta din frihet med en dragkrok och bottenplatta. Husbil Magazine rekommenderar att installationen av denna bogsering utrustning och ledningar av Jeep fyllas i av en skicklig tekniker som processen kan vara ganska inblandade. Jeep måste lagligt kopplas till dragfordonet så att Jeep s broms tänds när dragfordonets bromsar är engagerade. Övrig extrautrustning omfattar ett bromssystem för att bromsa din jeep när det dragande fordonet bromsas.
4

Dra din frihet bakom fordonet du kommer att bogsera med, och i parkeringsbromsen medan du trycker ner bromsen . Stäng av motorn. Växla manuell växellåda i friläge, sedan flytta överföringen fallet i friläge. Vrid motorn på, och släpp parkeringsbromsen. Långsamt släpper fotbromsen. Om bilen inte rör sig framåt, då överföringen fallet är i neutralläge. Lämna nyckeln i tändningslåset, vände sig till off, icke-låsande läge.
5

Anslut dragstången med stiften eller klipp genom att följa tillverkarens anvisningar. Fäst säkerhets kedjor eller kablar till skumt. Anslut den elektriska navelsträngen från Jeep att backa för dragfordonet. På många dragkrokar du måste dra dragfordonet långsamt framåt för att låsa armarna i stället.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119797.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.