Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Felsökning av en 1998 Chevy Tahoe

Basen tvådörrars trim av Chevrolet Tahoe SUV kom utrustad med en 5,7-liters 8-cylindrig motor. Den Tahoe ingår också många olika standard funktioner som skålade säten, Servostyrning, dörrlås, fyra hjul låsningsfria bromsar, varselljus, förare och passagerare krockkuddar fram, intermittent vindrutetorkare och en upplyst post system. Eftersom Tahoe är byggd med många olika delar och system, kan det vara svårt att hitta ett problem du har med bilen. Ett sätt att felsöka din Tahoe är att undersöka uppgifter tillverkaren minns att se om det matchar det problem du har. Instruktioner
1

Inspektera oljefiltret på din Tahoe om du ser olja läcker under motorn när bilen är parkerad. Den Tahoe kan ha en eftermarknad oljefilter som är defekt och inte byggt enligt Chevrolet specifikationer. Följaktligen kan packningen av filtret blir mer följsamma under höga temperaturer och spänningar. Den ökade böjligheten hos oljefiltret kunde möjligt för olja att läcka in i motorn i Tahoe om förseglingen mellan oljeledningen och filtret går förlorad. Om oljan kommer i kontakt med en tändkälla, kan en brand bryter ut inne i motorn. Byt oljefilter att undvika denna risk.
2

Undersök bränslefiltret inuti motorn i din Tahoe när bensin läcker ut på marken direkt under motorn. Filtrets O-ring kan inte tätas korrekt och att låta bensin att strömma in i motorn och på marken. Den felaktiga O-ringstätning är särskilt utbredd i vissa Fram eftermarknaden bränslefilter som gjordes för Tahoe men uppfyllde inte de ordentliga specifikationer som tas fram av Chevrolet. Den bensin som läcker hela Tahoe motor kan starta en brand om det kommer i kontakt med en antändningskälla. Byt ut den nuvarande bränslefiltret med en ny för att säkerställa att du stoppa läckan motorbränsle.
3

Kontrollera rotorerna på din Tahoe om styrningen komponenter eller Tahoe främre däck känns lös till dig när du kör. Några av de rotorer som installerades av Chevrolet hade en felaktig gråjärn knutna till dem som kan misslyckas under fordonets livslängd. Rotorn kommer att bli knäckt om gråjärn misslyckas och hjulet fäst den spruckna rotorn kommer i slutändan att lossna från Tahoe om rotorn inte repareras ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120421.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.