Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Laddar en Chevy Suburban

Att veta hur mycket vikt din Chevy Suburban tryggt kan bära bör prioriteras vid lastning. För mycket vikt kan påverka hur ett fordon stutar och bromsar. Överträffade säker lastbärande kapacitet kan orsaka katastrofala fel på däck, delar fjädring och axellager. Den totalvikt på totalvikt är de två vikterna du behöver veta när du laddar en Chevy Suburban. Saker du behöver
Gross Rating fordonets vikt (GVWR) katalog Totalvikt (bruttovikt) katalog Drive-på våg
Calculator
Visa fler instruktioner

1

Lokalisera fordon GVWR dekal eller skylt på insidan kanten av förarsidans dörr bredvid dörren spärren. Om det inte är det så slå upp det i instruktionsboken. Skriv ner detta antal. GVWR s för Chevy Suburbans varierar från år till år och från modell till modell.
2

öppna bakdörrarna från Suburban och lasta bilen med oavsett material eller förnödenheter som du vill bära. Ladda takräcket och säkra lasten med bungee stubin och remmar spärr. Bungees och remmar har krokar som används för att ansluta till takräcket sidoskenorna upp över lasten. Ladda alla passagerare i sätena och spänne dem i. Haka upp en trailer till dragkrok om SUV kommer att dra en släpvagn. Addera 3

Kör Suburban på vågen men lämna släpfordonets axlar på skalan. Den tunga vikten på släpvagnen slå ned på stötfångaren är den enda vikt som kommer att lägga till din totalvikt. Be expediten att väga fordonet. Skriv ner detta antal. Detta är din totalvikt.
4

Subtrahera GVWR från totalvikter att ta reda på hur övervikt fordonet. Om det GVWR är £ 6800. och din totalvikt är £ 7100., då du kommer att behöva ta bort £ 300. att nå den lagliga lastgränsen eller din GVWR. Om totalvikt är över GVWR, då din bil är olagligt och du kommer att behöva ta bort en del av vikten tills totalvikt är mindre än eller lika med GVWR.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120238.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.