Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Ford Explorer Problem Transmission

Förtida transmission problem ett fordon kan vara dyrt, och inte alla täcks av tillverkarens garanti. Vissa bilmärken och modeller - som Ford Explorer - har upplevt flera problem med korrekt överföring funktion. Eftersom sändningarna är komplicerade system, kan problem uppstå inom ett eller flera områden av ett systems funktionssätt. Identifiering

Ford Explorer faller under SUV eller sport utility vehicle, klass av bil som är byggd på en lastbil chassi. Den är utformad för att fungera i både fyra hjul och tvåhjuliga kapacitet enhet, enligt Edmunds.com. The Explorer unika transmission konstruktion, medan mångsidig, har lett till flera problem i bilens transmissionssystem. Standard modeller är utrustade med en femstegad automatlåda i V6-modeller och en sexväxlad systemet i V8 modellerna. Ford Explorer har sett två av fyra generationer av bilar där allvarliga överföring problem förekommer.
Funktion

Ford Explorer blev snabbt den bäst säljande sport utility fordon under 1990-talet bland konkurrenter som Chevy S10 Blazer och GMC S15 Jimmy, enligt Edmunds.com. Dess unika bil-liknande design är vad som skiljer den från konkurrenterna, men arbetade konstruktionen krävs för att uppnå denna design för att undergräva dess överföring systemets kapacitet. Den första generationen av modeller såg några problem i detta system, medan den tredje generationens modeller uppleva den vanligaste typen av problem överföringssystem.
First Generation


Den allra första Ford Explorer släpptes 1991, och var i början av 1991 till 1994 första generationens modeller. Den 1991-modellen finns i två varianter - en fyra-växlad automatlåda och en femväxlad manuell systemet, som finns i både två-hjul och fyrhjulsdrift. En "Touch Drive"-knappen eller en manuell nivå är utformad för att skifta körförmåga från två-till fyrhjulsdrift i rörelse. Problem med den första generationens modeller innebära att överföringssystemet ordentligt kyld, eftersom överhettning verk att förkorta livslängden för överföringen, enligt FordProblems.com, en online-konsument översyn webbplats.
Third Generation

tredje generationen Ford Explorers kom ut mellan 2002 och 2005. Den 2002-modellen upplevde den högsta incidenten av överföring problem, enligt FordProblems. Blinkande överväxel, eller O /D lampor, okontrollerad inbromsning, svårigheter reglagemanövrerna, och glider växlarna är alla vanliga klagomål i Ford Explorer, som visar att det inte fungerar transmissionssystem. Dessa symtom uppträder vanligen innan fordonen når sin 60.000-mil märke under normala körförhållanden. Problem i de 2003 och 2004 modellerna inkluderar halka kugghjul, och högre de vanliga RPM: er som krävs för att växla från första till andra växeln. Systemfel är också en fråga i dessa modeller. Addera Federal Investigation

en artikel i April 21 2009, vilka Atlanta Constitution-Journal rapporterar om ett tillkännagivande av den National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) angående eventuella felaktiga transmission problem med Ford Explorer och Mercury Mountaineer SUV, en annan Ford designen. Många konsumentklagomål angående fördröjd växling från växel till växel, och incidenter av överföringen glider ut ur parken och in i växeln, uppmanas regulatorer från NHTSA att undersöka 2002 till 2005 modeller. Problem upptäcktes också i överföringen dröjsmål med växling i backen och ut ur omvänt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118950.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.