Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2003 Jeep Grand Cherokee bränsletryck specifikation

Under 2003 Jeep Grand Cherokee kom med ett insprutningssystem. Detta system levereras högtrycksbränsle till förbränningskammaren för att tända en eld, vilket orsakar motorns förbränning. Bränsleinsprutningssystemet är idealiskt för start i kallt väder och bränsleförbrukning. Bränsleinsprutning System

insprutningssystemet använder en injektor som rymmer små munstycken. Varje munstycke har en liten öppning, som levererar bränslet vid en hög hastighet av tryck. Detta är effektivt i kärnbränsle och även styr mängden bränsle som kommer in i förbränningskammaren. Bränslet levereras från bränsletanken, skicka bränslet genom ett filter och sedan genom en bränslefördelningsröret som inrymmer spridarna. Att garantera säkerheten
bränsleinsprutning Inspektion

när det handlar om bränsleinsprutningssystemet, alltid avlasta trycket genom att avlägsna tanklocket. Nästa bort bränslepumpens relä (detta kan identifieras genom att titta under power lock) och dra runt motorn några sekunder att lätta på trycket. Vrid nyckeln bort och installera om reläet. Koppla sedan loss batteriets minuskabel och kontrollera bränsleledningarna för läckor eller sprickor.

Du bör också inspektera bränsletanken för några synliga läckage eller skador. Låt någon hjälpa till att kontrollera om bränslepumpen slås på. För att göra detta, anslut den negativa batterikabeln, vrid nyckeln till läge på och lyssna efter en virvlande ljud.
Kontrollera Bränsletryck

När kolla bränsletrycket i bilen, måste du befria först bränsletrycket. När bränsletrycket är lättad, ta bort locket testport från bränslefördelningsröret och bifoga en bränsletrycksmätaren. Om fordonet inte innehåller ett bränsle port trycktest, ta bort bränsleledningen från skenan och montera mätaren med hjälp av en speciell adapter. Anslut den negativa batteripolen, starta motorn och läs av mätaren. Dina värden bör vara 44,2-54,2 psi. Om du inte får tillräckligt bränsletryck, inspektera bränsleledningar och bränsle filter för blockering eller läckage. Om du inte hittar några problem med bränsleledningar eller bränslefiltret, sedan ersätta din bränslepump. Om bränsletrycket är högre än den angivna trycket, byt regulatorn bränsletrycket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120197.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.