Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

1984 Nissan Patrol specifikation

Om du letade efter en tuff, all-terrain, fyrhjulsdrift SUV (Sport Utility Vehicle) 1984, var Nissan Patrol ett bra alternativ. På grund av den solida kvaliteten på sin tillverkning, men det finns fortfarande gott om fungerande Nissan patruller fortfarande i bruk och till försäljning. Om du är nyfiken på att köpa en begagnad Patrol eller vill lära dig mer om din egen, kan en blick på dess specifikationer hjälp. Motor

Den kraftfulla motorn i den här modellen är en diesel turbo, en av anledningarna till varför det är perfekt för resor över oländig terräng i mindre än gynnsamma väderförhållanden. Den rymmer 3.2L, ett schablonbelopp för en SUV av denna storlek. Det maximala vridmomentet når motorn är 255 nm, och den maximala effekten är 81kW.
Fuel

Nissan Patrol använder endast dieselbränsle att köra, och har en maximal kapacitet på 82L. Bränsleförbrukningen för denna bil beroende på terrängen, stad kontra land körning och väder.
Drivlina

Detta är en manuellt driven bil med fem hastigheter. Den har även fyrhjulsdrift för både stads-och landsvägskörning. Den slutliga utväxling är 4,375.
Storlek

Stor och kraftfull beskriver Nissan Patrol som är 1895 mm hög, 4785 mm i längd och 1690 mm i bredd . Den har också en tjänstevikt på 1785 kg och en totalvikt på 3050 kg. Dessutom har den en markfrigång på 215mm. Addera Bromsar

De främre bromsarna använder en skiva ventilerad för att tillhandahålla säkerhet, medan de bakre bromsarna är av trumma sort.
Däck

framdäcken och bakdäcken 7.50R-16-8, med en hjulbas på 2970mm. Spårvidd mätningar för patrullen är 1,415 mm medan den bakre spåret kommer in på 1,405 mm.
Fjädring

Både främre och bakre fjädringssystem beror på levande axlar för att stödja föraren och underredet på bumpier terräng.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119190.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.