Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Infiniti FX35 Alternativ

Sedan 2003 har japanska biltillverkaren Nissan sålde sitt Infiniti FX35 crossover SUV i USA. Den FX35 är en lyx crossover med ett brett utbud av bekvämligheter och specialfunktioner. Det är mycket lik den FX45 och Nissan EX-serien, som använder många av samma komponenter men erbjuder olika motor val eller ännu fler funktioner lyx. Drivlina

Infiniti FX35 tar det namn från sin 3,5 liters V6-motor. Med en 4,5 liters motor tillgänglig på FX45, FX35 har chaufförer hade aldrig andra motoralternativ utan att uppgradera till dyrare fordon. Däremot har FX35 drivlinan utvecklats under åren, vilket ger köpare av begagnade modeller ett alternativ i termer av makt och möjligheter transmission.

Första FX35, under 2003 producerade 280 hästkrafter och sysselsatte en femstegad automatlåda med ett manuellt läge för förarplatsen skift. Senare modeller ingår en nyare sju-växlad automatlåda med samma manuellt läge, producerar upp till 303 hästkrafter. Under hela sin produktion, har Nissan erbjöd också FX35 som en bakhjulsdriven layout, eller med en all-wheel drive alternativet för runt $ 1500 mer. Addera Interiör

Interiör alternativ för FX35 inkluderar en förbättrad ljudanläggning, med tidiga modeller erbjuder en 11-bands förstärkare och fabriksmonterad satellitradio. Nyare modeller av de erbjudna FX35 förarna ett val av en MP3-avkodare CD-spelare. Samtliga modeller av FX35 kommer med möjligheten av rattmonterade ljudkontroller.

Andra inredningsdetaljer alternativ för FX35 har en bakre lastnät, en programmerbar garage dörröppnare, en förarstol minnesfunktion för att returnera stolen till sin rätta position och läderytor sittplatser.
Safety

Infiniti FX35 levereras som standard med många säkerhetsfunktioner, men förarna kan välja ytterligare säkerhetsfunktioner som tillval utrustning. Tidiga FX35s tillät förarna att lägga automatiska yttre ljuststyrningar, brickor strålkastare, en parkeringshjälp varningssystem och ett lågt däcktryck varningssystem. Nyare modeller av FX35 har erbjudit alternativ som riktat adaptiva strålkastare och lane departure warning systemet, samtidigt som många av alternativen från äldre modeller standardutrustning.
Utseende

FX35 köpare kan anpassa hur deras fordon ser genom att välja från en lång lista med utseendealternativ. Dessa inkluderar poster som stänkskydd, ett soltak och takräcken, som också rymmer last. Färgalternativ inkluderar Midnight mocka, svart Obsidian, Moonlight White, Blue Slate, Mojave Copper och tre nyanser av grått:. Liquid Platinum, Platinum Graphite och Umbrien Twilight

Hjul, alternativ är ett annat beslut för FX35 köpare att göra. Den innehåller uppgraderingar till 20-tums aluminiumfälgar och högpresterande däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119057.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.