Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

1979 Ford Bronco Specifikationer

Ford Bronco producerades mellan 1966 och 1996. År 1979 presenterade denna stilfulla sport utility vehicle vanliga fyrkantiga strålkastare och utrustning för utsläppskontroll. Populär både på och utanför vägen, var det 1979 Ford Bronco byggd som en stark, kraftfull fordonet fortfarande ses på motorvägar och off-road områden i hela landet. Prestanda
kraftfulla motorn i Ford Bronco klarar kullar och andra off-road områden.

1979 Ford Bronco kom fabrik utrustad med en inline sex-cylindrig motor. Standarden motorn var en 5,8-liters V-8 även kunderna kan uppgradera till en mer kraftfull, 6,6-liters V-8. Alla 1979 Broncos har främre och bakre stötdämpare och en främre krängningshämmare, med en bakre krängningshämmare som ett alternativ. Standarden Bränsletanken rymmer 25 liter, men en uppgradering erbjuds en 32-liters bränsletank. Standarden överföringen var en manuell fyrväxlad, en tre-växlad automatlåda erbjöds som ett alternativ. Nya funktioner i 1979 inkluderade en luftpump, ånga kapsel och katalysator. Skivbromsar fram kom standard på denna modell.
Exteriör
Factory detaljer gav 1979 Ford Bronco en distinkt, Western utseende.

tjocka, stege typ ram 1979 Ford Bronco är avsedd för off-road körning. Trefärgs tejpremsor är karakteristiska för Bronco utseende, och fabriken färgkombinationer ingår apelsin, solbränna och crème eller blått, vitt och grönt. Kromatisk striping var också tillgängliga. Svart stötfångare kom standard på denna modell, och låg-monterade västerländska speglar läggs till bilens land-tema stil. Stålfälgar fanns tillgängliga i vitt eller krom gul.
Interiör
1979 Ford Bronco presenterade vinyl täcker växelspaken och trä-tone paneler.

1979 Ford Bronco har djupa, främre skålade säten gjorda av skum täckt av antingen vinyl eller en vinyl och tyg combo. Kaptensstolar fanns en tillgänglig uppgradering för denna modell. Factory sittunderlag färger ingår rött, svart, blått, jade eller sand. Interiören har skuren lugg mattor och trä-ton accenter på dörrpanelerna. Bakre flip och vik bänkar ger utrymme för passagerare eller för förvaring. Lampförsedd speglar och en ljud paket är också vanliga inredningsdetaljer.
Skydd
mycket skyddad ramen för 1979 Ford Bronco gjorde denna modell säkrare för terrängkörning.

1979 Bronco har främre dragkrokar och en inre låsning Huvlås. Ytterligare funktioner inkluderar ett lock låsning gas, reservdäck lås och låsning handskfacket. För säkerheten på eller av vägen, ljusa kanter dörrvakterna och främre stötfångare vakter skyddar ramen mot skador. Ramen har en suspension mono balk och smidda stålstänger radie, som komma till hands för off-road äventyr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119462.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.