Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Geo Tracker Motorspecifikationer

Geo Tracker är ett fordon som är byggd på en sport utility vehicle ram som var populär under 1990-talets. Medan endast används modeller finns nu på grund av nya modeller har stoppats, kan specifikationerna för Geo Tracker motor, fortfarande används i andra modeller, vara lätt att hitta. Effekt

Geo Tracker motorn inte vad som kan komma att tänka på när du tänker på en överdimensionerad, klumpig sport utility vehicle. Motorn på Geo Tracker lägger bara ut 95 hästkrafter. Den Geo Tracker motor klarar av 5.600 rpm (varv per minut). Denna motor är stark nog att köra Geo Tracker, men det är inte tillräckligt kraftfull för vissa aktiviteter som man förknippar med stadsjeepar som lätt bogsering stora bilar eller båtar.
Cylindrar

Geo Tracker motorn är en fyrcylindrig, radmotor. Enligt Motor Trend, har var och en av de fyra cylindrarna i Geo Tracker motor fyra separata ventiler. Större sport utility fordon tenderar mot sex eller åtta cylindrar för extra effekt och kraft, samt en fyrcylindrig konfiguration är vanligare bland småbilar. Dock gör den mindre motorn Geo Tracker effektivare och mindre kostsamt att köra än många andra stadsjeepar.
Annan statistik

cylindervolymen är 1,6 liter , och den har ett 75 millimeters hål och en 95 millimeter stroke. Motorn har en 9,5 kompressionsförhållande, och den är gjord av lättmetall blocket att bidra till en lägre vikt. Den bränsleekonomin är 21 mpg highway /city kombineras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119193.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.