Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur Accessorize min 2002 Toyota Highlander

Den 2002 Toyota Highlander är en crossover sport utility vehicle. Genom sin ställning som en mid-size exklusiva SUV, kan ägarna Pimpa tungt att antingen lägga till lyx och bekvämlighet handen eller klä upp det som en off-road truck-liknande fordon. The Highlander, som debuterade 2001, erbjuder ägare det bästa av båda världar. Som en crossover, det sitter på en lyxig Lexus RX ram. Det rider som en bil men ser tillräckligt robust för terrängförhållanden. Verkligheten är att få ägare tar sin Highlander off-road, men de kan shoppa det att ge det intrycket. Saker du behöver
Toyota Highlander katalog
penna
papper
Visa fler instruktioner
1

Besök en auktoriserad Toyota-återförsäljare och få en Highlander katalog som listar tillval och tillbehör. Kom ihåg att återförsäljarna bara bära litteratur för aktuella modeller, men många tillbehör för 2011 års modeller, till exempel, enkelt passa 2002 Highlanders. Rådgör med delar avdelning representant på vilka tillbehör som passar för 2002-modellen. Warehouse-size Bildelsaffärer bär ofta generiska tillbehör som Toyota inte tillverkar, som passar äldre Highlanders.
2

Bestäm vilken Highlander modell du äger. De 2002 modellerna kom in bas, mid-range Sport och top-of-the-line Limited. De begränsade presenterade många alternativ, inklusive en CD-växlare och bogsera paket bland andra tillbehör som kan hjälpa dig att begränsa din sökning efter olika objekt.
3

Gör en lista på vilka tillbehör du vill ha för den exteriör. Bestäm hur du vill klä din Highlander. Installera en bakspoiler ger Highlander ett sportigt utseende, men det är nog inte lämpligt för en off-road tema. All-season däck på 16-av-6 1/2 tums aluminiumfälgar och en hood beskyddare för att skydda fabriken lacken ger Highlander ett mer robust utseende. Om 2002 Highlander är en basmodell, kan det inte vara utrustad med en bogsering kit. Köp en Toyota-godkänd bogsering kit med en fyra-stiftskontakt ledningsnät utformad för Highlander elsystem. Stänkskärmar också lägga till off-road look.
4

Köp Halkfria fotsteg och tak cykel och rails skidor som matchar Highlander exteriör styling om du varukorg runt en stor familj. Installera ett lastnät innanför bakre lastutrymmet till säkra livsmedel och lådor, och skydda golvet med en all-weather Bagagerumsmatta avsett att innehålla utspilld vätska, skräp och smuts. Mattan presenterar Highlander logotypen som en skräddarsydd touch.
5

Skaffa ett kit nödsituation verktyg för att hålla i lastutrymmet. Toyota skräddare tog kit speciellt för Highlander som inkluderar en mätare däcktryck, booster kablar, arbetshandskar, verktyg ficka, ficklampa, vatten väska, slangklämmor och tejp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120427.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.