Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Specs på en 2003 sändebud

för 2003 GMC Envoy SUV är inget clunker. GMC erbjöd sändebud i två längder: regelbundna och extra långa, och fyra Trimline konfigurationer. Den ursprungliga start MSRP för 2003 Envoy varierar från $ 28.895 för sändebudet SLE till $ 35,545 för Envoy XL SLT. Envoy SLE

GMC packade massor av funktioner i basen trimline sändebud. Börjar under huven, tjänar den sexcylindriga motorn upp 275 hästkrafter tack vare den mäktiga Vortec 4200 radmotor. GMC sätta tröst först inne, med automatisk dubbla zontemperaturen kontroller för förare och framsätespassagerare. GMC gjorde fyrhjulsdrift tillval för SLE.
Envoy XL SLE

För $ 31.195, kunde 2003 konsumenten får alla funktioner och fördelar med sändebud SLE plus extra rum i det inre och en sexcylindrig Vortex motor, med möjlighet att byta ut en V8 Vortec 5300. Den extra längden gör hela skillnaden inuti. Den Envoy XL SLE har sju passagerare, och dess tredje säten rad två vuxna som är mer än sex meter hög. Sittplatser delar 65/35 så du kan också använda det extra utrymme att stuva extra lång last.
Envoy SLT

GMC kliver upp inredningen med dess Premium Trimline, Sändebudet SLT. De uppvärmda lädersäten har tre-inställning temperaturkontroll på ryggstöd och dynor, med tillgängligt minne så alla som kör bilen inte komma ihåg sin egen temperatur önskemål. Reglage för uppvärmning, luftkonditionering och ljud är monterade på ratten. Detta är toppen av Envoy linjen
Envoy XL SLT

, den extra långa, trimmad upp version av Envoy SLE som är perfekt för en familj. Du får den sexcylindriga 275-hästkrafters motor, styr två zoner temperatur upp framför och i den tredje raden. Mellersta raden passagerarna får sin egen ljud och luft-konditionering. Sju-passagerare kan justeras för last rum, för upp till 100 kubikfot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120062.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.