Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur öka min Mätarställning en Ford Excursion

Ford Excursion är en stor SUV som erbjuder flera fördelar, såsom en rymlig interiör och känslan av trygghet som kommer med att vara omgiven av så mycket stål. Men på grund av sin massa och den kraftfulla motorn som krävs för att driva den, är Ford Excursion inte speciellt känd för sin bränsleekonomi. Men om du äger en utflykt, du behöver inte tappa modet. Det finns saker du kan göra för att hjälpa din Utflykt få bättre gas körsträcka. När allt är bilen inte ensam ansvarig för dålig bränsleekonomi, det kan vara förarens fel liksom. Instruktioner
1

Sakta ner på vägen. För varje mil per timme du reser över 60, bränner du mer gas än vid lägre hastigheter. På grund av dess vikt och dimensioner, det tar en stor mängd energi för att driva en exkursion genom luften vid ökade motorvägshastigheter. Detta, i sin tur, brännskador gas i högre takt.
2

Undvik aggressiv körning. Accelerera långsamt och använda dina bromsar klokt. Hammering din gaspedal eller racketen på dina bromsar är ett bra sätt att minska din gas körsträcka.
3

Ta bort all onödig last från din Ford Excursion. Dessa fordon har omfattande lagringsutrymme, men du måste använda den endast när du måste. Hauling extra vikt kommer endast orsaka att fordonet använda mer bensin. Överväg att ta bort alla externa tillägg som är estetiskt-bara i naturen, saker som galler vakter, oanvända dragkrokar, extra stora speglar och fotsteg eller barer steg.
4

Använd funktionen farthållare. Detta kommer att hjälpa dig att hålla hastigheten på din utflykt stadig, undvika snabb acceleration som bränner gas. Vrid farthållaren av, men om du ska köra i kuperad eller bergig terräng.
5

Undvik tomgångskörning din Ford Excursion för orimligt långa tidsperioder. Det kommer faktiskt att spara pengar och gas om du stänger av SUV off om du förväntar dig att bli stoppad i mer än ett par minuter, sedan starta det när du är redo att flytta.
6

Utför regelbunden underhåll på din utflykt. Att se till att din motor är i trim är viktigt att upprätthålla goda gas körsträcka. När du ändrar din vanliga motorolja, byt ut den mot en bra syntetiskt eftersom detta gör att din motor att köra mer effektivt. Också kontrollera dina däck regelbundet för att säkerställa att de är helt uppblåst. Byt ditt luftfilter och installera ett intag prestanda luft. Eftersom motorn är så stor på din Ford Excursion, behöver den en rejäl tillförsel av ren luft för att hålla den igång som bäst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118904.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.