Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man identifierar Jeep Models

Jeep har en lång historia av att producera kvalitet fordon för militärt och civilt bruk. Jeep fordon är kända för att vara robust off vägfordon. Idag Jeep producerar en linje av stadsjeepar som är familjevänlig med gott om utrymme och möjligheter tillsammans med sin ikoniska Wrangler - redo för off road spår och friluftsliv. Identifiera vilka Jeep modell är ganska enkel. Dagens linje är lätt att skilja från varandra. Jeep listar också en två beteckning brev modell som kommer att identifiera alla fordon från deras tidigare och aktuella laguppställningar. Saker du behöver
Modellbeteckning
Modellbeteckning diagram
VIN-nummer
Visa fler instruktioner
1

Skaffa bilens koden modellbeteckning. Detta två bokstäver är välbekant för varje jeep ägare eftersom det krävs för många reservdelar. Denna information kommer att vara placerad i bruksanvisningen till fordonet. Detta kommer att ge dig modell och en rad år byggt Jeep producerad fordonet. En modell kod identifierare listar alla modeller Jeep någonsin har producerats i referensen i den här artikeln.
2

Skaffa bilens VIN-nummer. VIN-nummer kan sedan köras genom sajter som DMV webbplats för att hitta det märke, modell och en olycka historia på något fordon. Det finns en kostnad för att köra detta köra denna fullständiga rapporten.
3

Inspektera utsidan av fordonet om du inte har koden modellbeteckningen. Har bilen ser ut som en SUV eller har den traditionella Jeep utseende, kantighet ram och påminner om de militära modeller i det förflutna? Om fordonet har en traditionell Jeep utseende, skulle bilen vara en Wrangler modell. Wrangler har vanligen en trasa topp som kan sänkas.
4

Räkna antalet dörrar på Wrangler. En tvådörrars modell kommer att bli en traditionell bas Wrangler. Om fordonet har fyra dörrar, är det en Wrangler Unlimited. Båda fordonen erbjuder liknande alternativ paket. Den Wrangler var den sista amerikanska SUV för att erbjuda en fyra dörr alternativ när Unlimited modell.
5

Inspektera SUV och titta på storleken på fordonet. En Grand Cherokee blir en fullstor SUV. Det är den största och mest populära SUV säljs av Jeep. Den nyare Grand Cherokee, den nyare årsmodell. Mindre SUVs blir Liberty, Patriot, eller kompassen.
6

Jämför ramen och storleken på den mindre SUV. Kompassen är en liten crossover med rundade funktioner. Fönstren mot baksidan av fordonet kommer att vara triangelformade i motsats till rektangeln som det är på alla andra Jeep-modeller. För att avgöra mellan en frihet och en patriot, titta på kroppen styling. Liberty har en mer traditionell boxy Jeep form. The Patriot är mindre och mer rundad i kroppen styling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120213.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.