Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Specifikationer för 2008 GMC Acadia

2008 års Acadia var den näst-års modell av denna crossover sport-utility fordon i tre utföranden från GMC. Bland de förändringar som inletts för 2008 var åtta-passagerarkapacitet och satellitradio som standard på basmodellen, eller SLE, nivå, medan alternativ för en backkamera eller en konsol för andra raden passagerare blev tillgängliga för SLT-1 och SLT- 2 modeller. Powertrain

Samtliga tre modeller av 2008 Acadia har samma motor, en 3,6-liters V-6 kan 375 hästkrafter och 251 ft-lb av vridmoment. Det ger också bogsering kapacitet på upp till £ 4500 Denna SUV är utrustad med antingen fram-eller fyrhjulsdrift, den senare med automatisk moment delas svar på dragkraft behov. Körsträcka för framhjulsdrivna genomsnitt DRIVe-version 16 miles per gallon i stadstrafik och 24 mpg på landsväg, medan fyrhjulsdrift fordon genomsnitt också 16 mpg i staden men bara 22 mpg på landsväg.


Mått

För 2008, mäter Acadia totala längd 200,7 inches, total bredd är 78,2 inches, och höjden är 72,8 inches. Markfrigång kommer in på 7.4 inches för denna SUV med en 118,9-tums hjulbas. Både främre och bakre spåren satt till 67.1 inches, och fordonets vändradie krävs 40,4 meter. På insidan har 2008 Acadia 117 kubikmeter lastutrymme när både den andra och tredje rader av säten nedfällda. Med alla säten upp, det finns fortfarande 19 kubikfot bakom den tredje sätesraden.
Säkerhet

standard säkerhetsanordningar på alla tre modellerna inkluderar låsningsfria skivbromsar och antisladdsystem. Passagerare är väl skyddade med främre krockkuddar, främre sidokrockkuddar och sidokrockkuddar gardin för samtliga tre stolsrader. 2008 Acadia är också utrustad med OnStar-systemet.
Utföranden

SLE basmodell inkluderar främre och bakre luftkonditionering, farthållare och en sex-högtalare CD /MP3 stereo med satellitradio. På nästa nivå, ger SLT-1 uppvärmd backspeglar, lädersäten som värms i den främre raden, en tre-regionkod klimatanläggning och en Bose 10-högtalare stereo med en sex-skivors CD-växlare. Den top-of-the-line SLT-2 erbjuder avlägsen fordon start, en makt liftgate, makt svankstöd i framstolarna och en 115-volts eluttag. Alternativ som finns på den här nivån har en DVD-underhållningssystem, backkamera, navigationssystem och Dolby 5.1 surroundljud stereo.
Interior Konfigurationer

Alla tre utföranden ger åtta passagerare med tre platser vardera i den andra och tredje raderna. Vid SLT-1 och SLT-2 nivåer 2008 Acadia erbjuder ett alternativt arrangemang med plats sju med två kaptensstolar i den mellersta raden i stället för tre passagerare bänk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119408.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.