Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man berättar vad storleksanpassar Engine en 1991 Jeep har

Den 1991 Jeep Wrangler fanns tillgängliga med ett urval av motorer: antingen en 2,5 L rak fyrcylindrig eller en 4,0 L inline sexcylindriga. Eftersom båda motorerna är inline-stil, snarare än V-stil, berätta för dem isär kan vara lite knepigt om du inte vet vad du ska leta efter. Lyckligtvis finns det några idiotsäkert sätt att avgöra vilken motor din 1991 Jeep använder. Instruktioner
1

Park din Jeep och och öppna och stödja huven. Närma motorrummet framifrån för att få en bättre bild av området under huven.
2

Leta efter en vit identifiering dekal i motorrummet. Dessa finns ofta på metallramen ovanför radiatorn, såvida de inte har tagits bort. Denna klistermärke ska berätta storleken på motorn. Om det står "2.5," du har 2,5 L rak fyrcylindrig. Om det står "4.0," du har 4,0 L inline sexcylindriga.
3

titta direkt till vänster om ventilkåpan, den stora blocket sticker ut från mitten av din motor facket. Du kommer att se en liten, cylindrisk, svart föremål. Det har flera kontakter och kablar som kommer från det. Om det finns sex trådar, har du 4.0 L inline sexcylindriga. Om det finns fyra trådar, har du 2,5 L rak fyrcylindrig.
4

Leta ramnumret, eller VIN, under förarsidan delen av vindrutan. Räkna till den åttonde siffran från vänster. Om den åttonde siffran är en "S" eller ett "U," din Jeep har 4,0 L inline sexcylindriga. Om det är ett "E", du har 2,5 L rak fyrcylindrig.

Du kan också mata in VIN i en VIN avkodare för att avgöra en hel del information om din Jeep, inklusive vilken motor det är utrustad med. För att avkoda ditt VIN, skriv ner det och besöka den fria VIN avkodning Resource länk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119028.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.