Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Felsökning den bakre Entertainment System i en Chevrolet Suburban

Några Chevrolet Suburbans inkluderar en overhead RSE (Rear Seat Entertainment) systemet. RSE innehåller en radio med en DVD-spelare, en video bildskärm, audio-och video, två uppsättningar av trådlösa hörlurar och en fjärrkontroll. Det kan också vara utrustad med en andra display för en tredje sätesrad. Problem med Chevrolet Suburban RSE kan korrigeras genom att följa några grundläggande felsökningssteg. Saker du behöver
Färska batterier
Visa fler instruktioner
1

Vrid tändningsnyckeln till "ACC" eller "ON /RUN" position om RSE vann " t uppstart. RSE fungerar inte om strömmen inte levereras till fordonets accessoarer.
2

Välj "Display" meny-knappen och justera skärmens läge om bilden inte fyller skärmen. Välj "Normal", "Full" eller "Zoom". Växla mellan inställningarna tills det inte finns några svarta kanter överst och nederst på skärmen, och bilden ser inte sträckas.
3

Tryck på "Stop"-knappen en gång för att återuppta spelar en DVD i RSE-systemet. Tryck på "Stop"-knappen om du vill att DVD ska börja från början.
4

Kontrollera hinder mellan fjärrkontrollen och sändaren fönstret på baksidan av RSE Takkonsol om fjärrkontrollen fungerar inte. Starkt solljus kan påverka mottagningen samt. Byt ut batterierna, om du fortsätter att ha problem med fjärrkontrollen genom att dra den bakre luckan tillbaka på fjärrkontrollen, lägga nya batterier sedan tillbaka luckan.
5

Tryck på "Power"-knappen på hörlurarna, markerade med en power ikon, om hörlurarna startar inte upp eller ta emot ljud. Detta är den mittersta knappen på en av hörlurarna. Om strömindikatorn inte tänds, byt ut batterierna i hörlurarna genom att vrida skruven för att lossa batteriluckan på vänstra sidan av hörlurarna då skjuta upp det för att komma åt batterifacket.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119646.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.