Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2001 Land Rover Discovery Shift Problem

Ägare granskare på edmunds.com tilldelas 2001 Land Rover Discovery övergripande 7,1 rating, med de högsta poängen i allmänhet tilldelas en prestation, körning och design. Tyvärr var poängen vanligtvis ljummet för byggkvalitet och pålitlighet. I 2000 års modell var den första året av Discovery II designen, men flera komponenter från föregående Discovery användes. Flera skiftande problem har identifierats i 2001 Discovery, inklusive oförmåga att flytta ut ur parken, nötning av gasvajern och olika problem transmission. Oförmåga att avveckla Of Park

En rad problem har varit kända för att orsaka detta problem, inklusive ett fel på klippet på knappen på växelspaken, en böjd F1 säkring och problem ledningar. Det rekommenderas att reparera detta problem så snart som möjligt, eftersom det kan leda till andra problem i bilen.

Intern överföring säl problem kan orsaka
Interna Seal Problem begränsad acceleration, och i vissa fall, en tillfällig förlust av den omvända funktionen. Medan vissa mekaniker kan förväxla detta problem för andra skador, först försöka ersätta de inre tätningarna kan rädda förare kostnaden för en ny eller ombyggd växellåda.
Påminner
< p> Medan flera återkallelser har utfärdats för delar på 2001 Land Rover Discover, kan man vara av särskild betydelse för ägarna lider skiftande problem: gasvajern. Enligt internetautoguide.com har en återkallelse lagts på kabeln, eftersom det "skulle ha blivit böjd under fordonsmonteringen, vilket resulterar i chaffing av kabeln." Sådan friktion, över tiden, kunde bryta kabel strängarna, lämnar gasspjället fastnat i öppet läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119658.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.