Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2002 Buick Rendezvous specifikation

J.D. Ström gav 2002 Buick Rendezvous en tillförlitlighet rating något bättre än sin " om genomsnittet " betyg . The Rendezvous , en ledande modell för Buick , är en medelstora crossover , ett fordon på en bil chassi med de fysiska attributen hos en SUV . 2007 års modell var Rendezvous sista . Typer
p Det fanns två trim finns för 2002 Buick Rendezvous - CX och CXL . Den CXL har bekvämligheter CX inte, såsom elmanövrerade läder , en tredje stolsraden och en bakre parkering sensor .
Prestanda

2002 Buick Rendezvous var utrustad med en 3,4 - liters V6-motor och en fyrväxlad automatlåda . CX är tillgänglig med framhjulsdrift eller fyrhjulsdrift . Ju mer önskvärda fyrhjulsdrift var standard på CXL .
Storlek

Rendezvous CX har plats för högst fem passagerare . Med fällda säten , har det 109 kubikmeter lastutrymme . Den CXL har plats för sju passagerare . Bränsletanken har en kapacitet på 18 liter . Den Rendezvous tjänade EPA uppskattar bränsleekonomi på 17 miles per gallon i stadskörning och 24 mpg på landsväg .
Funktioner

Standard funktioner på Rendezvous ingår farthållare , låsningsfria bromsar , dörrautomatik och en trepunktslyft grind . Ett larmsystem , privacy glass och barnsäkra bakre dörrlås är standard säkerhetsfunktioner .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119160.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.