Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur Lås glaslucka på en Mazda Tribute

Mazda Tribute har en tvådelad systemet bak liftgate . Den nedre halvan består enbart av bakluckans dörren . Den övre halvan av systemet består av den bakre - glaslucka. Även om dessa två bitar är i stånd att öppna sig, låser de tillsammans . Enligt Mazda Tribute bruksanvisningen , låsa glaslucka är så enkelt som att se till att den är ordentligt stängd och låsa dina dörrar som vanligt . Instruktioner
en

Verifiera att glaset luckan är helt stängd . Tryck försiktigt på den med handen . Om det skjuter fram , då är det bara delvis stängda .
2

Tryck glasknapp luckan utsläpp ovanför och till höger om registreringsskylten , om luckan inte är stängd . Detta ger dig möjlighet att ordentligt stänga glaslucka . Stäng glaslucka ordentligt för att säkerställa att den låser .
3

Tryck på " Lock " -knappen på din keyless -entry fjärrkontroll . Detta låser glaslucka . Om du inte har ett nyckellöst - post fjärrkontrollen , öppnar förarsidan och tryck på " Lock " symbolen på dörrpanelen . Stäng dörren . Den glaslucka är nu låst .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119125.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.