Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Program Instruktioner för en 2007 Jeep Commander Four Function Remote

Den 2007 Jeep Commander levereras med antingen en fyra, fem eller sex-funktion keyless inresa fjärrkontrollen. Denna fjärrkontroll är integrerad med SUV tändningsnyckeln i en nyckel-fjärrenhet. Programmering nyckeln till Jeep också program på fjärranslutna. Det är inte möjligt att programmera fjärrkontrollen separat. Nödvändiga artiklar

programmeringen är endast användbart om du programmerar en extra enhet. Två fungerande nyckel-fjärrenheter krävs för att initiera programmeringen. Om du inte redan har två nyckel-fjärrenheter, ta den enhet som du vill programmera till en Jeep återförsäljare. Endast återförsäljare kan programmera enheten med Chrysler fabrik programvara.
Förberedelser

Ta nyckelämnet med den bifogade fjärrkontrollen till en bil låssmed eller en Jeep återförsäljare. Har nyckeln beskäras till 2007 Commander tändning. Du kommer förmodligen att behöva föra ägarbevis, såsom registrering eller titel.
Programmeringssekvensen

Placera en av dina programmerad knapp-fjärrkontroll enheter till befälhavarens tändning cylinder. Vrid nyckeln ett snäpp till "On." Räkna till sju, stänga av den, ta sedan bort den.

Placera annan programmerad nyckel-fjärrenheten i tändningslåset cylindern inom 15 sekunder för att ta bort den första. Vrid den ett hack till "On." När du hör streck modulen ringklockan (ca 10 sekunder), stänga av den och ta bort den.

Sätt i nyckeln-fjärrenheten du programmerar in tändningen cylindern inom en minut för att ta bort den sista enheten, och slå det till "On" läge. Du hör ett klockspel efter ca 10 sekunder. Instrumentbrädan Varningslampan kommer då att blinka, slå på, och sedan stänga. Vrid nyckeln och ta bort den. Det är programmerad till Jeep Commander. Testa fjärrkontrollen och felsökning
Push

antingen "Lock" eller "Lås"-knappen för att testa fjärrkontrollen
. Tryck på "Rear Door" knappen två gånger snabbt för att testa dess funktion. Det bör öppna den bakre luckan. Tryck på "Panik"-knappen för att testa överfallslarm.

Om fjärrkontrollen inte fungerar, bända plasten fallet med en skruvmejsel och se till att batteriet är inne. Om enheten har ett batteri och fortfarande inte fungerar, ta ur batteriet och ersätta det med ett nytt. Programmera den igen med det nya batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120424.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.