Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur till låsa upp en CD-spelare på en 1996 Tahoe

I lager Delco stereo installerad i 1996 Chevy Tahoe kommer med en anti-stöld funktion som kräver en fyrsiffrig kod för drift. Koden behövs när CD-spelaren har kopplats från strömkällan (batteriet) och återger stereo obrukbar utan den. Efter att reparationer till stereoanläggning, batteribyte eller kopplar stereon från strömkällan, måste du ange rätt kod för att låsa upp din Tahoe CD-spelare. Instruktioner
1

Vrid Tahoe tändning på. Tryck på "SOURCE" knappen, som ligger i det övre vänstra hörnet av stereo ansikte, för att stänga av stereon av.
2

Tryck och håll ned vänster pilknapp, som ligger på höger sida av stereon , tills displayen visar fyra nollor på skärmen. Den "0000" är en uppmaning om att ange stereons upplåsningskod. Släpp vänster pilknapp.
3

Välj högerpilen för att bläddra genom värdet av de två första siffrorna i upplåsningskod. Du kan trycka på pilknappen upprepade gånger för att öka värdet stegvis eller så kan du hålla knappen intryckt för snabbare rullning. Släpp knappen när värdet för de två första siffrorna i koden visas.
4

Tryck på vänster pilknapp för att ändra värdet på de två sista siffrorna i koden. Tryck och håll in knappen för snabbare rullning. Släpp knappen när den fyrsiffriga koden korrekt på skärmen.
5

Välj "MODE"-knappen, som sitter på vänster sida av stereo ansikte (under "SOURCE" knappen) , för att låsa i koden. Tryck på "SOURCE"-knappen för att komma till stereon huvudmeny.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119078.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.