Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur att bogsera en Honda Element

Honda Element sattes till Honda lineupen i 2003 som en all-purpose utility vehicle och är fortfarande i produktion idag. Erbjuds med en kraftfull fyrcylindrig motor, framhjulsdrift, och massor av utrymme inuti, Honda Element ganska mycket definierar begreppet "crossover". Men om du planerar att bogsera din Element bakom ett annat fordon, tänk på att Honda inte rekommendera bogsering Element med alla fyra hjulen på marken (kallas ibland fyra-ner bogsering). Instruktioner
1

Använd en bogsera dolly vid bogsering din Honda Element. Den bogsera dolly håller de främre hjulen på bilen höjs, så att du kan bogsera bilen utan skador på motor eller växellåda. Köp en god kvalitet bogsera dolly om du kommer att vara bogsering din Element ofta. Spara pengar och hyra ett släp dolly om du kommer att bli bogsering din Element bara ibland.
2

Kolla trailern dragkapacitet på dragfordonet samt dess dragkrok att säkerställa både klarar att hantera den kombinerade vikten av den bogsera dolly och elementet. Hitch bogsera dolly till dragfordonet och anslut säkerhetskedjorna och kabelhärvan till dragfordonet.
3

Kontrollera att hjulet remmar bogsera dolly är fästa ordentligt på framsidan av bogsera Dollys ramper. Rulla hjulet remmar och lägg dem på längden på Dollys ramper. Försiktigt köra din Honda på ramperna och över hjulet remmar. Dra fram försiktigt tills de främre hjulen vilar mot hjulet stannar. Sätt bilen i parken men inte i parkeringsbromsen.
4

Dra hjulet rem över toppen av varje framhjul. Sätt i ena änden av bandet i Ratchet och dra åt tills remmen sitter fast över hjulet med något glapp. Upprepa för varje framhjul.
5

Test ljusen i bogsera dolly innan du börjar din resa. Har någon titta på baksidan av bogsera dolly när du slår på parkeringsljus och blinkers från dragfordonet. Rätta eventuella lösa kopplingar eller utbrända glödlampor. Kontrollera att elementet inte är överbelastad eftersom detta kan ha en negativ inverkan på bogsera dolly hantering.
6

gång på gång, stannar ofta och kontrollera hjulet remmar, kedjor och stickkontakt. Rätta till eventuella problem innan du startar igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118847.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.