Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

2009 Chevrolet Tahoe Funktioner

Den 2009 Chevy Tahoe är en full-size SUV med plats för nio personer, gott om lastutrymme och komfort. Den Tahoe erbjuder ett urval av fyra lister, fyra kraftfulla motorer samt många standardutförande och tillval, vilket innebär att det kan vara utrustad för att möta arbetet, staden och off-road behov. Motor och växellåda

Basmodellen, LS, levereras som standard med en 4,8 liters, V8-motor som ger ut 295 hästkrafter och 305 £-fötter vridmoment. Två motorer finns på LT1 och LT2 modeller, och alternativ på LS. Båda är 5,3 liters V8: or med antingen 310 eller 320 hästkrafter och 335 eller £ 340-fötter vridmoment, resp. Standard på LTZ är den mer kraftfulla 5,3 liters V8, med möjlighet till en 6,2 liters V8 som ger ut 380 hästkrafter och 417 £-fötter vridmoment. Bränsle ekonomi är ungefär 14 miles till gallon i staden och 20 på motorvägen. Största nyttolast är ca 1800 pounds, medan den maximala dragkapacitet är 5700, förutom med 6,2 liters motor, vilket är 7,900 pounds. LS-modeller levereras som standard med en fyra-växlad automatlåda, överväxel, medan alla andra är utrustade med en sexväxlad, automatisk överväxel. Den sexväxlade i tillval på LS-modeller.
Fjädring och styrning

Alla modeller finns med två, bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift. Tahoes använda en individuell hjulupphängning med spiralfjädrar och en bak, multi-link fjädring. Det finns också främre och bakre krängningshämmare. Autoride är tillgänglig på ZLT modeller, vilket minimerar effekten av stötar genom att automatiskt styra stötdämpande. Detta förbättrar även kontrollen när bogsering av tunga laster. Den Z71, off-road, fjädring lägger tunga stötar, ökad ränta fjädrar och krängningshämmare. Samtliga modeller levereras standard med kuggstångsdrivna styrning.
Interiör och Space

Tahoe rymmer upp till nio personer i tre rader. Front sittplatser på LS är en 40-20-40 split bänk, medan det i andra modeller, det finns skålade säten. Främre huvudet och benutrymme är 41 inches. Toppmodellen, LTZ, erbjuder bakre hink-säten, medan alla andra erbjuder en 60-40 split bänk. Bakre huvudet och benutrymme är 39 inches. Samtliga modeller har en tredje rad, löstagbar, 50-50 split-bänk som även fälls upp mot baksätet. Tredje raden höjd är 38 inches, medan benutrymmet är 26 inches. Med den tredje raden tas bort och den andra vikta, det finns 109 kubik-meter av last room.Upholstery i LTZ och LT2 modellerna är läder och i andra är det tyg. Standard på alla modeller är A /C, farthållare, lås makt och fönster, tilt-styrning, bak-värme och A /C, Internet och en AM /FM-satellitradio. En navigation och DVD underhållningssystem finns på alla men LS-modeller. Addera Safety

standard på alla modeller är fyrhjulsdrivna, låsningsfria bromsar, varselljus , främre krockkuddar, sidokollision barer, overhead krockkuddar för alla rader och trepunkts säkerhetsbälten för alla passagerare. Också standard på alla modeller är grepp och stabilitet kontroll, som detekterar medar, bakhjulsdrift svaj och över och under-ersättning och tillämpa individuella bromsar för att hjälpa återfå kontrollen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119999.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.