Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Europaparlamentet påminner om 2002 Chevy Trailblazer

Chevrolet omarbetat Trailblazer, dess grundläggande medelstora SUV, i 2002 i ett försök att konkurrera med Fords Explorer SUV. Den biltillverkaren omgjorda motorn, fjädring och bromsar, vilket leder till en stabil ritt --- även off-road. Däremot har 2002 Trailblazer ackumulerade 13 påminner med 2010, från säkerhetssystem till belysning och elektriska problem. Kraftöverföring påminner

Four-wheel-drive Trailblazers genomgick en återkallelse i september 2001 för sprickor i intervallväxlingen kragen för överföring överföring fallet. Sprickorna kan leda till en eventuell brytning av intervallet shift kragen, vilket skulle hindra fordonet från växling eller stanna kvar i parken. Ytterligare kalibrering problem med överföringen överföring fallet på fyra-hjulsdrivna fordon dykt upp i oktober 2001, med fordonet eventuellt misslyckas att nå högre växlar, som kan orsaka den att rulla. En mars 2003 minns berörda Trailblazers med automatisk växellåda, vilket hade en illegal och osäker omställning som tillät förarna att ta bort nyckeln medan fordonet var i andra redskap än park och att flytta ut ur parken medan tändningen var avstängd.


Suspension påminner

Under 2001 erinrade National Highway Transportation Safety Administration (NHTSA) Chevy Trailblazer eftersom den främre lägre länkarm fästen i framvagnen systemet kunde bryta, vilket resulterar i en förlust av kontroll av SUV under körning.
Air Bag Minns

Tillsammans med andra fordon, erinrade Chevy 2002 Trailblazer i augusti 2002 eftersom airbagen inflatorn kan gå sönder om krockkudden utplacerade. De trasiga bitar kan flyga ut och träffa folk i bilen, och airbagen skulle inte helt blåsa, alltså inte skydda föraren som det ska.
Bränslesystem Recall
< p> I augusti 2002 erinrade NHTSA 2002 Chevy Trailblazer eftersom ett beslag på bränslefiltret kunde lossna. Som ett resultat, skulle bränslet rinna ut på marken när föraren försökte starta motorn. En urkopplad montering kan orsaka servostyrningen för att misslyckas och motorn stannar. Om spillt bränsle skulle antändas, kunde en allvarlig brand.
Kropp påminner

NHTSA påminde om Chevy Trailblazer i augusti 2002 för saknade svetsar på golvet i den bakre delen av fordonet. Detta problem kan orsaka att tredje sätesraden och säkerhet remmar att misslyckas i händelse av en krasch, möjligen skada passagerarna.
Elsystem Recall

Chevy Trailblazer genomgick en återkallelse mars 2003 på grund av ett elektriskt fel i instrumentpanelen. På grund av detta misslyckande, gjorde lamporna i instrumentpanelen inte komma på rätt sätt, så de flesta av instrumentpanelen indikatorer och varningslampor var ur funktion. Chevy återkallade fordon att möta enlighet med rådande standarder för sådana lampor. Addera Child Restraint Anchor Minns

I juli 2003 erinrade NHTSA 2002 Chevy Trailblazer grund av en misslyckande i manualen att förklara symboler inblandade med ankarna bilbarnstolar i baksätet. Trailblazer ägare fick tillskott till sina handböcker för att möta federala krav.
Vindrutetorkare Minns

2002 Chevy Trailblazer genomgick en återkallelse i april 2004 på grund av brister i vindrutetorkare och bricka systemet på grund av kortslutning eller korrosion av interna delar. Dessa misslyckanden kan resultera i felaktiga vindrutetorkare samt kontinuerlig pumpning av vindrutan bricka.
Säkerhetsbälte Recall

NHTSA erinrade 2002 Chevy Trailblazer i april 2004 på grund av ett fel i en av de säkerhetsbälten upprullningsdon i framsätet. På grund av detta misslyckande, kanske bältet inte låsa bältet på plats i händelse av kraftig inbromsning. Addera Utomhusbelysning påminner

Som av 2010, NHTSA har påmint om 2002 Chevy Trailblazer två gånger på grund av exteriör belysning problem. I november 2004, erinrade byrån Trailblazer eftersom vibrationer och värme orsakar glödlampor att lossna i bromsljus, vilket så småningom kan leda till lamporna slutar fungera. I mars 2006 genomgick Trailblazers som använt vissa strålkastare församlingar ett återkallande eftersom några av strålkastarna inte inkluderar bärnsten sidoreflektorer krävs enligt lag av säkerhetsskäl. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119372.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.