Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur till Öka bränsle körsträcka på en 1999 Jeep Wrangler

I en deprimerad ekonomi är konsumenterna söker alltid efter nya sätt att spara pengar. Bensin är en vanlig handelsvara som ofta används och kan ha en betydande inverkan på din personliga budget. En populär metod för att spara pengar är att ta grundläggande steg för att öka bränsle körsträcka på din bil. En av de populära modellerna av SUV som kan se en förbättring i bränsle körsträcka är 1999 Jeep Wrangler. Instruktioner
1

Köp en Jeep Wrangler som har bränsle-effektiva funktioner för att börja med. Saker att titta efter är en fyrcylindrig motor, manuell växellåda, däck väg istället för sådana som utformats för off-road resor, och en motor som körs på diesel. Om du redan har en 1999 Jeep Wrangler, överväga att köpa road däck för din bil om den har off-road däck. De off-road däck är inte utformade för att maximera din bränsle körsträcka.
2

Kontrollera däcken på din Jeep för att se "PSI" rating. Fyll dem med tillräckligt med luft så att lufttrycket i däcken är så nära sin "PSI" rating som kan vara utan att gå över. Bibehålla denna nivå av däcktryck så ofta som möjligt, eftersom för lågt lufttryck kan ha en negativ inverkan på din Jeep bränsle körsträcka.
3

Häll bränsle injektor renare i din bensintank och sedan fylla din bensintank till den högsta nivån. Med detta steg på regelbunden basis kommer att bidra till din Jeep s bränsleinjektorer inte blir igensatta och köra mer effektivt.
4

Följ skyltad hastighet vid körning på motorvägen. När du överskrider 60 miles per timme, kommer bränsleeffektiviteten på din bil fortsätter att minska ju mer du hastigheten.
5

kusten under körning nedför backar. Genom att utnyttja gravitationen och din Jeep nuvarande hastighet, kommer du minska mängden bränsle som behövs när man kör ner kullar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118913.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.