Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Dodge Ramcharger spårbredd specifikation

Dodge producerade Ramcharger sport utility vehicle Mellan 1974 och 1993 . Den Ramcharger satt på en kort hjulbas , vilket ger en hög , men kort , utseende . Genom sin produktion springa , presenterade Ramcharger konsekvent exteriör och dimensioner chassi , inklusive dess kropp och spårvidd . Yttermått

1993 Ramcharger presenterade en 106 - tums hjulbas och var 188,8 inches lång . Dess kropp bredd var 79,5 inches . Det stod 70.6 inches tall . Andra årsmodeller skiljde sig något .
Spårbredd

främre spårvidd Ramcharger var 65,6 inches och bakre spårvidd var 63,4 inches . Spår bredden mäts från centrum av däcket på en sida av fordonet till mitten av däcket på den motsatta sidan . Den breda hjulspår av Ramcharger gav den stabilitet vid kurvtagning och över ojämn terräng .
Kontraster

Dodge konstruerat Ramcharger som en riktig terrängvagn jämfört med andra SUVs . 1994 tvådörrars Ford Explorer hade bara en främre och bakre spårvidd på 58,3 inches att bidra till att ge den en 34,2 - fot vändradie . Den Ramcharger hade en 38,8 - fot vändradie . Den Ramcharger var inte så flink i trafiken som Explorer , men dess breda stance gjorde det en bättre åktur utanför trottoaren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120295.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.