Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man installerar Trailer lampor på mitt Ford Edge

Ford Edge är en crossover SUV (sport utility vehicle) som kombinerar city-körkomfort med viss användbarhet i samband med lastbilar. The Edge kan anslutas till en släpvagn via en valfri dragkrok systemet. Du kan dra upp till 3500 pounds bakom fordonet, och samtidigt ha tillräckligt med kraft för att nå motorvägen hastigheter. Du måste installera släpets lampor med släpet kontakten innan du påbörjar din resa. Instruktioner
1

Identifiera en trailer som kommer att arbeta med din Ford Edge. Fabriken trailer paket på Ford Edge har en fyra-stiftskontakt som du kommer att använda för att installera släpets lampor. När du hyr eller köper en släpvagn, måste dragkroken passa bollen på dragkrok och måste ha en fyra-pin kontakt för att arbeta med ditt fordon.
2

fästa släpets till dragkrok på baksidan av Ford Edge. Gör detta genom att placera släpvagnen nära skumt och lyfta kontakten upp och över bollen på skumt. Dra ner kontakten skruven ovanpå skumt kontakt tills skumt är säker.
3

Anslut strömkontakten från trailern till hamnen nära dragkrok på baksidan av Ford Edge. Vänd kontakten så att de fyra stiften linje med de fyra hamnarna inne på strömkontakten ingång. Tryck in strömkontakten tills det klickar och dra den från sida till sida för att säkerställa att det inte kommer att falla ut under bogsering.
4

Test släpets lampor. Har en annan enskild klocka bakifrån när du kör Edge med släpvagn kopplad via en parkeringsplats. Om den är rätt installerad, kommer släpet tänds när du bromsar och när du använder blinkers från insidan av Edge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120411.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.