Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man tar bort en sufflett Från en Chevy Tracker

Ta bort suffletten på din Chevy Tracker ger dig friheten av open-air körning på dagar när vädret är fint. Duken topp kan vika för bra väder och du kan lägga tillbaka upp när vädret dikterar behovet av det. Chevy rekommenderar inte helt ta bort toppen som felaktigt installera toppen gör det möjligt att läcka både luft och vatten runt kanterna. Om du väljer att ta upp helt av lastbilen, vara säker på att du justera alla hallarna på kanterna när du installerar det. Instruktioner
1

Ta bakrutan från dig Tracker. Öppna bakluckan hela vägen och dra de bakre hörnen av den övre ut på banan på kroppen. Dra tillbaka duken flikarna för att exponera dragkedjan.
2

Packa bakrutan och låt den hänga rakt ner på utsidan av kroppen. Dra den bakre baren fönsterkarmen mot dig sedan ut den till den vänstra sidan av lastbilen med fönstret bifogas. Ställ den någonstans säkert.
3

Avlägsna sidorutor från lastbilen. Dra de bästa och bakre fästen kvartalet Velcro lös sedan packa upp fönstret. Dragkedjan kommer bara gå runt toppen och bakre kanten på fönstret.
4

Dra den främre kanten av fönstret framåt för att lossa den från kroppen, och dra den nedre delen av fönstret ner till lossa det från spåret längst ned i fönstret. Ställ fönstren åt sidan på en säker plats.
5

snäppa loss två tryckknappar på vardera sidan av kupolen ljus och dra framför den övre framåt och ut ur kanalen på taket. Vik hela översta tillbaka till bakdelen av trucken. Toppen kan stuvas i detta läge tills du vill ta upp den igen.
6

Rulla bakrutan och montera bar upp och stuva dem mellan bakluckan och baksätet. Rulla två sidorutorna upp och stuva dem bakom sätet samt. Om du behöver höja upp i en hast, har du nu alla delar med dig att göra så.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/118912.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.