Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur du ändrar Tops på en Jeep

Jeep modeller som Wrangler har möjlighet att ha sina toppar bort så att du kan ha den utomhus bekvämligheter du normalt skulle hitta i en sport-bil cabriolet, men ändå har makt och off -road kapacitet av en sport utility vehicle. Nya modeller av Jeep Wranglers har både hårda toppar, som är gjorda av tunga plast och mjuka toppar, som är gjorda av vattentätt tyg och har plastfönster. Båda dessa toppar är utbytbara på samma modell av Jeep Wrangler, beroende på vilken typ av topp du vill medan du kör. Saker du behöver
Jeep sufflett
Jeep hardtop
Visa fler instruktioner
Förändring från en sufflett till en Hard Top
1

Ta bort fönster. Lossa kardborrebandet på alla sidor av fönstret. Börja baktill och packa upp den nedre hållaren på sidorutor, un-hugg det som du går. På bakrutan, öppna dörren, greppa den nedre hållaren bar och lyft uppåt mot dig. Sen packa upp bakrutan genom att både vänster och höger blixtlås hela vägen till den i nedre vänstra hörnet.
2

Haka och flytta solskydden innanför Jeep åt sidan och sedan släppa hakarna och ljung spärrarna från vindrutan slots. Nu tillbaka utanför, börjar på baksidan av jeep och un-tuck dropp järnväg hållarna längst upp i dörrkarmen. Dessa bör dras mot dig när de är un-uppdragen.
3

Vik tillbaka överst solen ryttare från framsidan av Jeep. Gå sedan till baksidan av jeep och un-tuck panelerna segel och fäll upp dem ovanpå taket. Dra i stiften på vardera sidan av Jeep, strax ovanför dörrkarmen. Lyft sedan suffletten bort av jeep och förvara den på en säker och torr plats.
4

Lyft lös hardtop på jeep med clips olåst både inne i jeep och inuti hardtop själv. De nyare modellerna av Jeepar har tredelade hårda toppar med en vänster, höger och bakre panel med äkta glas installeras i dem.
5

Clip ner spärrarna inne i fordonet när de hårda toppanelerna är i placera ovanpå ramen av Jeep. Om panelerna är ordentligt på plats, kommer spärrarna klipp utan problem. Om de inte är låskretsarna kommer inte klippa och panelerna kommer att behöva justeras. Se alla spärrarna klipps ner ordentligt innan du kör någonstans i hardtop, så att den inte trängs lös på vägen.
Förändring från ett Hard Top till en Soft Top

6

Lossa spärrarna på hardtop och lyft hardtop utanför Jeep ram. Har någon hjälpa dig med detta, eftersom dessa hårda toppar är ganska tunga och de har en fullständig säkerhetskopia ruta av säkerhetsglas, samt plast och metall komponenter som utgör den hårda övre ramen.
7

Vik din sufflett varifrån du har lagra det så att är fullt utsträckt. Häng suffletten över Jeep krängningshämmare ram, rulla sidorna så att de hänger löst. Tuck i seglet paneler på alla sidor av den bakre delen av jeep och infoga frisättning stiften på vardera sidan, strax ovanför varje dörrkarm. I fronten, spärrarna vika ned solen ryttaren toppen och fäst den med och kardborre.
8

Engage krokar, clips och lås på vindrutan slots inifrån jeep och satte solskydden tillbaka plats. Nu vandrar runt utsidan av Jeep och stoppa in alla dropp hållarna längst upp i varje dörrkarm. De kan fästas med kardborre eller kilas på plats.
9

Bifoga alla andra lösa bitar av kardborreband. Zip upp alla fönster på suffletten från både insidan och utsidan av Jeep. På bakrutan du kan behöva öppna dörren och håll ned den nedre hållaren för att korrekt zip tight.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120122.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.